lostyazilim
tr.link

Wordpress içeri aktar

3 Mesajlar 664 Okunma
lstbozum
tr.link

muhammetdkaya muhammetdkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 146 / 136
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Tema güncellemesinden dolayı bazı hatalar alıyorum o yüzden şuan ki sistem üzerine güncellemeyi kuramıyorum. Bu yüzden siteyi silip tekrar yüklemem gerekiyor temiz kurulum yapmalıyım ozaman bu sorunların ortadan kalkacağına inanıyorum ama şirket sitemiz ve içerisinde baya resimler var kategorilere projelere ait bunları çok uzun uğraşlar üzerine kurmuştum. Şimdi ben wordpress araçlardan dışarı aktar dediğimde herşeyi yazıları olsun proje bölümlerini sıkıntı yapmadan geri yükleme yapacak ama resimleri yüklemicek daha doğrusu kendim upload klasörünü yükledikten sonra içeri aktarma yapsam yine görmüyor bu resimleri büyük ihtimal kütüphanede göstermediğiden bu sorunu nasıl çözerim illaki daha önce bu sorunla karşılaşan olmuştur yardımlarınızı bekliyorum..

wmaraci
reklam

AshiL AshiL Elektrik Teknikeri Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Elektrik Teknikeri
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 724
  • Beğeniler 56 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
Tam yedek alacaksın wordpress in icersindeki sadece xml dosyasını dışarı aktarma ile olmaz ha suda var o hatayıda geri almış olacaksın tekrar onun icin en iyisi hatanın olduğu zamanı biliyorsan hostcuna söyle o tarihten önce bir tarihin yedeğini yuklesin.

https://cetirdek.com Webmaster Forumu..

muhammetdkaya muhammetdkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 146 / 136
  • Ticaret 4, (%100)
Şuan sorun yok zaten tema için güncelleme geldi ve güncelleyince sorun veriyor onun çözümüde ya tema sahibine destek parası verip düzelttiricem yada baştan kurulum yapıcam.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al