-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar arkadaşlar. İlk defa digitaloceandan paket alıp kendi işimi halledeyim dedim ama dünden beridir tonla şey yapıp edip videolar izleyip sonunda CWP panel kurdum. Tüm ayarları yaptım herşey iyi güzel. Tüm fonksiyonlar yeşil, yani sorunsuz çalışıyor.
Benim sorunum ftpye attığım dosyaları görmüyor site ? İndex vardı default olarak panel kurunca çıkan, onu sildim halen duruyor. Wordpress dosyaları attım yok görmüyor dosyaları arkadaş. Reboot ettim vs işe yaramadı. Cache tarzı bir sıkıntı mı var nedir anlamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aynı sorunla karşılaşmıştım geçen hafta bir müşteri sitesinde. wp-config dosyasını silin, bir şekilde wordpress'in hata vermesi gerekiyor. Sonrasında tekrar yüklediğinizde çalışması gerek. Bende öyle olmuştu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam para iadesi isteyin ya da cpanel seçeneği varsa ona geçiş yapın. Bu problemler insanı sinir hastası eder. İşin en kolay kısmında bu kadar vakit harcarsanız sonraki olası sorunları düşünemiyorum.
--
Benim de tam olarak böyle olmuştu. Günde 5-6 kez kurduğum wordpress'i 2 saatte kuramadım. Sonra firma yetkilisiyle görüşmüştüm. O da ilginç bir durum dedi, söylediğine göre centos web panelde sık sık böyle çözümsüz problemler olabiliyormuş. Şansa çözdü biraz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
NS yönlenmesi tamamlanmış, bende domaini yazınca veritabanı hatası sayfası geldi. Hiç problem olmaz, kullanmanıza bakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Rica ederim hocam. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.