-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Haklısın kardeşim. Bizzat bilirim. İphone mi o telefon :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Borç yönünden yaşamadım da, yaptığım tasarımı bedava vermeye çalıştım, yine alan olmadı. O yönden sıkıntı yaşadım :D
İphone almak için İphone 10'u bekliyorum. :)
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısınız valla, bir insanın sınırını delmeyi çok seviyor, bazıları isim vermek yerine böyle anayım. Üstüne alınan olursa da demekki birilerinin zamanında çok can yakmıştır. Kısaca söylemek istediğim, ticareti kuralları çerçevesinde yapmaya çalışalım. Ve dini kullananlara çok aşırı dikkat edelim arkadaşlar.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Emre abi, çok doğru bir noktaya değinmişsin. Birçok insan canla başla çalışırken onları karalamaya çalışan, ekmeğini kesmeye çalışan insanlar ne yazık ki var. Bu da insanların ekmeğini kesiyor, sonra da insanlar problem yaşıyorlar. Psikolojik olsun, yaşantısında problemler olsun her tür problem yaşayabiliyor.
4 kişi bu mesajı beğendi.
hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Bir zaman geldi başıma hani derler ya ekmek aslanın ağzında herkes sanıyor ki dert yok tasa yok ufak bir şey yüzünden kıyamet kopuyor.*Nedendir bilmem ben paraya önem vermem diyen insanlardan,dost gözüküp düşman olan çok daha nice tipler var* Yani size güven verip sizi bitirmeye çalışan çok insan gördüm.
Halbuki bizde bir birey olarak hem üç kuruş kazanıp hemde birseylere destek olmak için koşuşturuyoruz.
kısaca kardeş herkes herkesi dertsiz sanıyor ha dersen derdini paylaşıyor musun diye HAYIR çünkü paylaştığım hep benden kötü oluyor ve klişe sözlerle geçiştiriyor.Mesale insan gibi insan olma da *hayvan daha çok sanırım.Ve anlayış kesinlikle olmalı
SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Makale yazarı
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Kimse kimsenin ne şartlarda hayat sürdüğünü bilemez. Kimimiz hobi olarak burada olabiliriz. Ama hayatını buradan anlaştığı müşterilerle iş yaparak kazanan birçok insan olduğunu hepimiz biliyoruz. Benim rahatsız olduğum konu ticaretin bu denli ucuz miktarlarla dönmesi. Müşterilerimizin biraz daha insaflı olmalarını ve bizlerinde emek verdiğimizi unutmamalarını rica ediyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
guzel bir yere deginmişsin kardes. HİÇBİR şey uzaktan göründüğü gibi değil.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
tayfur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
iki taraf icinde zor belkide alacaklı kişide zor durumda .