-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu işte yeni olup bir şeyler öğrenmeye çalıştıgımı belirtmek isterim yardımcı olacak arkadaşlar cüümlelerinde krııcı olmazssa sevinirim.
Bir site açmıştım ve evet kopyala yapıstırla bir kaç makale paylaşmıştım. Sonrasında sitenini yorum bölümünde bir yorum gördüm dün ve bugün atılmış işte telif hakkı falan diye direk admin@.... diye bir mailden aldığım içerikleri kaldırdım ama oldu karşıdaki ikna olmadı diyelim ve dava açtı durum nasıl işliyor ve neler yapmam gerekir o siteye ait içerik bulunmamakda sitemde suanda..
1 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
Asus
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim bildiğim karşı taraf telif bildirimi yaptıktan sonra 3 iş gününde kaldırırsanız sorun olmuyacagını düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
avukat aracılıgıyla mı yoksa kendilerinin yaptıgı bildirimle mi ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle yorumla felan olmaz o işler senin tarafına bildirim yapması gerek bildirim yaptığı takdirde 3 iş günü içerisinde kaldırmazsan o zaman dava etme hakkı var. Yorumlara felan inanma.. Rakibin olan sitede yapmış olabilir bunu.. iletişim sayfandan seninle iletişime geçmeleri gerekir
Yapım aşamasında..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
eyw. yunus admin@... ile irtibata gecmeye calısmıslar ordaki mail adresime baktım mail atmamışlar ya adamalrın haklarına girmiyelim geriside önemli degil makalelerinin bir yerde kayıtlı oldugunu soyledı ama tam okumadım yazıda sılındı telif haklı falan fılan. yani ben kaldırdım bakalım gerisi nolucak. birde siteyi ben acalı 5 gun oldu bu kadr nasıl cabuk oldu anlamadım :D
yunus3346
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yorum olarak değil iletişim kısmından Avukat aracılığı ile ya da aracı firma ile ulaşırlar ve ilettikleri iletidende anlaşılacağı gibi tam bir İHBARNAMEDİR. Şuanda direk mail aracılığı ile 5, google aracılığı ile de bayağı bir mail almış bulunmaktayım. Kaldırdığın süre içinde bir problem oluşmuyor.
Sock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Ceza almanı isterim açıkçası. Yaptığın resmen hırsızlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
:D ahh kardesim ah iyiki senin gibi insanlar var açıklamayı onalrada yaotım burdakilerede yaptım ama işte neyse kardeş eyw yorumun için...
Sock
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hiç bir şey olmaz üstadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bildirimi yaptıktan sonra 15 iş günü (bu gün sayısından emin değilim. arkadaşın dediği gibi 3'te olabilir) içinde kaldırırsanız yasal bir yaptırım söz konusu olmaz.