-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Uploadla özeş olarak uğraşmanın getirisi kesinlikle uğraştığına değecek kadar çok olmaz bundan emin olabilirsin.Yüklediğin filmler yukarıdan girmeyince izlenme gelmez gelmeyince gelir olmaz:)
Filmin yukarıdan girmesi için ya anasayfanı güçlendirirsin yada filmi yukarı taşırsın yani kısaca film sitesinde ne kadar para harcarsan o kadar para kazanırsın filmleri ha botla çekmişsin ha özgün girmişsin öyle çok fazla fark olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Senin neyine film sitesi, sen o filmleri bana gönder ben izlerim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Laptop işini çözdükten sonra ilk ben çökecem zaten. İlk yorumuda ben yapacam. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Özgün film her zaman daha iyidir. Filmler üzerinde de birkaç oynamayla site adresi vs. eklerseniz çok daha iyi olacaktır. İnternet hızınızda oldukça yüksek. Fakat şöyle bir durum var 3000 filmle de yetinmeyin. İşte bu durumda botun avantaj olan tarafı ortaya çıkıyor. Güncel filmleri, bot ile kolayca da yükleyebilirsiniz.
Tabi botla yüklemek daha kolay ama internet hızınız doğrultusunda elle yüklemeniz de pek zor olmaz.
Film sitesi, riski çok ama kazancı yüksek sektördür.
Zaten seo konusunda da üstad denecek nadir insanlardansınız hocam. Önemli kelimelerde sitenizi ilk sayfaya çıkartacağınızdan da adım gibi eminim.
ve ilerleyen zamanlarda sitenize kesinlikle özel tema yaptırın hocam.
Ayrıca, inanmak başarmanın yarısından çok daha ötedir.