Yeni Video serimiz olan ''Google ile Çalışarak Ayda 2.000 TL Nasıl Kazanılır'' fragmanına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler.
Bu serinin ilk bölümü olan ''Adsense Mantığını Anlamak'' ile alakalı videomuz sizlerle..
Bu video da hiç bilmeyen birinin bile Google ile Nasıl çalışabileceğinin temel mantığını anlatmaya çalıştık. Bu video'dan sonra teori kısmını geçip uygulama kısmına başlıyoruz.
İyi seyirler arkadaşlar..
Bir çok tezatı barındırdığın bir kanalın var. Eleştiri için değil, insanları yanlış yönlendiriyorsun. Bu videonda demişsin ki "hile hurdaya bulaşmayın v.s." üstelik google politikalarını da belirtmişsin. Sonra dedim iyi güzel hoş anlatıyor, dikkatimi çektin ve diğer videolarına bir bakıyım dedim ki ne gördüm :) "Google'da bir numara olmak" adlı videonda tamamen SEO'yla ilgisi olmayan bir video. Tamam seoyla ilgili kişilerin kelimeyi aratıp google sonuçlarında siteni tıklamalarının bir etkisi var.
Lakin, hile hurda işini insanlara öğretip de bu videoda hile hurdaya bulaşmayın demen tezatlık. Üstelik insanları yanlış yola sokmaktan başka birşey değil. Seo hakkında bilgi edinmediğin çektiğin videodan belli kişileri yanlış yönlendirme. Madem video çekeceksin araştırma yap öyle çek. Saygılarımla.
ByPowerfuL Görüşlerini belirttiğin için teşekkürler hocam. Kendimi yavaş yavaş geliştiriyorum. Seo konusunda işe cidden yarıyor ve hile olduğunu düşünmüyor eğer o hile ise baclink olayları tamamen hileye girmez mi ? Konumuz şuan adsense den para kazanma ve adsense hakkında da belki senden iyi olmayabilirim ama kendi içimde en iyi olduğum konu adsense o yüzden insanlara bu konuda yardımcı olmaya başladım.
ismeter , anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim. Sert eleştirime böyle cevap vermende mutlu etti. Uyarıyı şimdi yapmazsak ilerde belki kanalın daha üst yerlere gelecek, çevrece kötüleneceksin bunlar yanlış hareketler. Bunun yerine insanlara, faydalı olmayı, güncel içeriği, sosyal medyayı, backlink inşasını, link whell olayını aşıla. başarılar dilerim.
ByPowerfuL Haklısın hocam yardımcı olmak istersen senden SEO hakkında yardım ve bilgi almak isterim sonuçta bilgiler paylaştıkça çoğalır fakat bu konunun altında, eskiden olmuş size göre bir hatayı (ben hata olarak görmüyorum hala, sonuçta işe yarıyor, kazanmasam böyle yazmam emin olun) belirtmeniz doğru bir davranış değil. Belkide bu videoyu izleyip birşeyler öğrenecek yeni başlayan birileri vardı ve sizin yorumunuzu görüp etkilendiler. Hakka girmek kötü birşeydir. Umarım eleştiriye sende açıksındır. Anlayışın için teşekkürler
Nedense bu ikinci videoyu da izleyince, yine cryptosam geldi aklıma. Forumlarda ve yorumlarında çok tartışması olmuştu. Fakat ben bu makale ile ev aldığına inanıyorum. Şimdiden izleyenlerin değil ama sizin alacağınız ev hayırlı ve uğurlu olsun. :D Güzel bir dal yakalamışsınız. Kolay gelsin.