-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar Merhaba. Bundan 3 yıl önce website işlerine koşturuyordum hatta birkaç tasarım işiylede uğraşıyordum. 3-4 belki daha fazla site oluşturduğumu daha sonra bazı özel nedenlerden dolayı değil bilgisayar başına geçmek önünden bile geçmez olmuştum. Şimdi tekrar dönmek istiyorum ama piyasaya 1 haftadır göz gezdiriyorum gerçekten çok şey değişmiş :) Şimdi asıl mevzuya giricek olursak sizce tekrar neyle başlamalıyım ? Bir forum sitesi, blog sitesi, film sitesi vb... Kendime birtürlü ne yapmam gerektiğini aşılayamadım. En son film izleme değilde film indirme sitesinde karar kıldım. Sizce en iyi neyden ekmek yeriz. Filmle mi başlasak farkı şeylere mi yönelsek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker & Yazar
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Film siteleri riskli ve forum siteleri desen kayıtlı kullanıcı aynı zamanda devamlı içerik üreten bir kitle lazım o da sıkıntılı. Güzel bir başlangıç için blog sitesi olabilir alanı seçmek sana kalmış.
Makale Yazılır - PM AT - Skype : seomakaleyazimi@hotmail.com
OZone
www.webscriptim.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
3 yıl uzun bir zaman bence internetsiz yaşam diye bir blog aç günlük aktiviteler anlat biraz ironik ama 3 yıllık yaşantını anlat yüzlerce özgün içerik ve resim olacaktır. Hatta günlük aktivite haritası çıkar insanlara bunları düşünecek belki bir kısmını yapacak vaktin olmuştur. Önce kendini anlatarak geri başla sonra burada öğrendiklerin ile ileri atılım yapabilirsin. Umarım başarılı bir çalışma yaparsın şimdiden rast gele kazançlı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Böyle birşeyi niye hiç düşünemedim bilmiyorum. Gerçekten çok mantıklı ama kişisel blog olayına ben birtürlü ısınamıyorum hocam. Sonuçta yaşadığın şeyleri anlatıyorsun insanlarda bunları okuyor okuyorda ne kadar gider nereye kadar gider belli olmaz teşekkürler yorumlarınız için :)
OZone
www.webscriptim.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hayali karakter oluştur kendin olarak anlatma ve şu anlık aktivitelerin yayınladığı onlarca site var bunlarda günlük yarı özgün içerik çekebilirsin mesela istanbul anadolu yakası aktiviteler yada adana bu ay olacak konserler vs vs. türet kişisel oluşturma genele yay :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben bunu bir kenara yazıyım. Şuan kendimi nereye çekilirsem oraya gidicekmiş gibi hissediyorum o yüzden biraz bilgi edinip balıklama atlamadan fikirleri inceleyerek yola devam :)