"Maalesef AdSense hesabınız onaylanmadı
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin bir anda onaylanmış bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
Bizim bu yana AdSense Program Politikaları birden fazla hesap izin vermez, biz şu anda yeni bir uygulama kabul edemiyoruz sizi bilgilendirmek için üzgünüz.
Ben bir AdSense hesabınız var ama erişemez: Bizim adımları takip edin giriş sorun . Eğer süreç içinde hesabınıza erişim kazanmak mümkün değildir durumda, sen bize bir seçenek bulacaksınız. Daha sonra istediğiniz giriş AdSense hesabınıza erişmek için sizinle birlikte çalışacağız.
Birden fazla AdSense hesabı gerekir: bakın bu yardım makalesini birden başvuru çalışırken daha fazla yardım almak için.
Ben eklemek istiyorum beyuzman@gmail.com : Mevcut AdSense hesabına ek olarak log-in takip edin adımları .
Ben mevcut hesabı kapalı: Aşağıdaki yeniden ediniz."
Sağlık sitesi için başvurdum bunu dedi ayrıca bu sağlık sitem için başka bir mailden başvurmuştum ancak onun şifrsini unutunca burdan başvurdum şimdi o hesabım onaylanmımıyani ne anlamalıyım bundan *