HmmtYzc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Talebe
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamunaleyküm,
Yeni bir sistem aldım sırf oyun için ve sıfırdan Youtube kanalı oluşturdum buraya çok tutulan, güncel olan ve farklı yapıya sahip olan oyunların yayınlarını atmayı planlıyorum yani oyun videoları çekmek istiyorum. Başlarken sizlere danışmak istedim sıfırdan başlıyorum ve biraz olsun araştırmalarım oldu. Sizce yeni olarak başlanılacak bir Youtuber'lık yolunda temel olarak nelere dikkat etmeliyim ve ne gibi hizmetler alabilirim ya da yüksek kitleye hızlı bir şekilde nasıl ulaşabilirim, önerilen programlar vs.. Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi büyük bir merakla bekliyorum. Özellikle başlangıçta nelere sahip olmak gereklidir.?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Konu hakkında bilgim yok ama kanalın adresini pm yoluyla atarsan ilk abonelerinden olup takip etmek isterim :) Şimdiden yolunda başarılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
*Açıkcası oyun kanalları çok fazla , oyunları çok farklı bir konsepte sunmalısınız (Örnek olarak Batman oyunu oynayıp,batman kostümü giymek gibi uçuk bişeyler)
*Sosyal medya kanalına sahip olup direk ordan izleyici çekebilirsin.
*Hiç denenmemiş birşey
yaparak bence ünlü olursun. En az 5-6 aydır girsem mi girmesem mi bu işe diye düşünüyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Önce kendine insanlar beni neden izlesinler diye sor. Eğer bir neden bile bulursan başarılı olacağına inanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
G** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
7 Bin aboneli kanalım var, youtubeda izlenmenin tek yolu farklı bir içerik bulmak. Oyun kanalı olarak yükselmen zor, yabancı kanalları gezerek ordan fikir edinebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Oyun kanalı dolu youtube bence farklı bir alana yönelseniz daha mantıklı. Yine de siz bilirsiniz, oyun kanalı açarak nasıl gelişirim sorusuna gelecek olursak yapmanız gereken yakalışık 20 kaliteli video çektikten sonra Facebook'a reklam vermek, verdiğiniz reklamda da bir kampanya yaparsanız mükemmel bir kitle tutturabilirsiniz. Reklam verirken yaş kriterini ve ilgi alanını iyi seçmelisiniz ki sizin içeriğinizi izleyecek kişilerin profilinde yayınlansın reklamınız. Kampanya olarakta çekiliş yaparsınız.
Çekilişe katılma şartı olarakta çekiliş videosunu herkese açık şekilde profilde paylaşma, kanala abone olma ve facebook sayfa beğenme yaparsınız.(Herkesin yaptığı gibi)
Benden bu kadar :)
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Teknoloji siteleri neyse, Youtube'da oyun kanallarıda o.