flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Google onaylama hakkinda fazla bilgim yok siteye girip soyle bir baktim sitenize iletisim bolumu ekleyin Google gizlilik bilgileri olan sayfa ekleyin birde sitenize en azindan 100 adetten fazla ozgun makale ekledikten sonra basvurun derim cunku soyle birsey soyleyeyim birde Google onaylatma artik sans isi gibi birsey neden diye sorarsan ben bu forumdan birisine adsense almasi icin siteme adsense kodlarini ekledim istemis oldugumuz site 8 aylikti 300 adet makale vardi site yabanci site idi bu siteden ben uc aydir kendi adsensemden en az ayda 300euros kazanmisken Google siteyi arkadas icin kabul etmedi .Diyecegim adsensenin sagina soluna belli olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şimdi şunu mu çıkartıyoruz, ne kadar az reklam o kadar çok tık parası mı? 3 reklam var her sayfada. tbm çok az. 5-10 kuruş.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Şimdi şunu mu çıkartıyoruz, ne kadar az reklam o kadar çok tık parası mı? 3 reklam var her sayfada. tbm çok az. 5-10 kuruş.
site hitine gore degisir tabiki egerki siteniz 300 hitli bir site ise 3 reklam kalmasi normaldir.Tabiki sitede gezen kisiler sayfalari cok geziyorsa reklamlarin gosterim sayisi yukselir adsenseden bakarsaniz sayfa gosterim sayisi yukseldikce reklam tiklama ucretleri azalir sitenizde ucreti yuksek reklamlarin cikmasi icin gosterim sayisini azaltirsaniz gosterilen reklamlar otomatik ucretli reklamlar olur. Tabiki bu da sitenizde cop sitelerin vermis oldugu reklamlarin gosterimi azalir yada hic gosterilmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
Advoly
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Coder
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba,
Advoly firması Google AdX olduğu için Adsense'den farklıdır. Çoğu yayıncımız Adsense'de kazandığı miktardan bize geçtiği vakit daha fazla kazandığını belirtmektedir. Adsense'den en büyük farklarından bir tanesi arka planda yayıncılarımız için optimizasyon çalışması yapmaktayız. Örneğin sitenize sadece markalı ve yüksek getirisi olan reklamları yönlendirebilmekteyiz. Tabi günün sonunda gösterim ve tıklama başı fiyatlar adsense'de olduğu gibi sitenizdeki içeriğin kalitesine, trafiğinizin kalitesine, reklam alanlarınınızın değerine göre Google tarafından otomatik olarak belirlenmektedir.
Biz en iyi optimizasyonu yapsak bile sitenizin kalitesini ve trafiğini arttımanız gerekir.