mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
kardeşim fotoları girişimci kafası denen bir face sayfası var webtures e bağlı ordan aldım ve bunları video olarak kullanıyorum. bu sıkıntımı çıkarır. ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci - Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Acele etme, özgün ol. Uzun vadede çok gelir sağlarsın bu kanalla.
www.androidoyunkenti.com
www.bayandoktoru.com
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bi ara bende deneyeyim dedim oylesine youtube de android ile ilgili kendim video cektim paylastim kullanmadigim mail uzerinden yapiyodum 1 ay sonra baska bisi aktive etmek icin girdim baktim abone oldu mailleri gelmis bi baktim 1 ayda 526 abonem olmus hep tesekkur yorumlari falan pc olmadigi ocin ilgilenemiyorum kanalla 50 kusur para gelmis 4 ayda demek istedigim ise yarr videolar paylasirsan abone kazanabilirsin baska yolu yok bunun sahsi fikrim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
böyle düşünürseniz iş yapmaz ne demek "bu kanal iş yaparmı" kanalda özgün olacaksınız para için değilde hobi için iyi bir youtuber olmak için eğlenmek için yapacaksınız. o zaman iş yaparmı yapmazmı kendi gözlerinizle görüceksiniz fakat hiçbir şey biranda olmadığı için kazancınızı kuruş kuruş arttırdığınız için şaşıracak bir şey olmayacak çünkü gözünüzün önündeki şey kanalın büyümesi değil kendi ürettiğiniz içeriğin kalitesi olduğu için aniden büyümüş gibi hissetmeyeceksiniz.
<?php
echo "Bitti Rüya";
?>
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
@TecnoLobi seni facede arkadaş ekledim video altına face linkini felan yazmıştın şuan facede eklisin selam yazdım ama cevap gelmedi