-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, ben themeforestten bir tema beğendim ve almak istiyorum ancak daha önceden buradan alışveriş yapmadığım için tereddütteyim. Bu siteden tema aldığımızda temanın dili Türkçe olarak seçebiliyor muyuz. Temada örneğin birden fazla anasayfa görseli mevcut ise tüm görsellerin dosyası da beraberinde geliyor mu? İngilizcem iyi olmadığı için sayfada yazan ücretsiz programlar da temayla beraber mi geliyor, yoksa ben mi yanlış okuyorum. Bu siteden daha evvel alışveriş yapan biri cevaplarsa memnun olurum. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar birçok theme forest temalarında çeviri dahil gelmektedir. Tek tık ile temayı türkçeye çevirebilirsiniz. Eğer çeviri panelde yok ise de dosyalar ile oynayarak çevirebilir ya da çevirttirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam o temalarda türkçe dil var fakat admin paneli türkçe değil sorunda burada zaten :D yoksa sitedeki kelimeler filan türkçe dil desteği var :) eğer admin paneli türkçe olsaydı ben almayı düşünüyordum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
genellikle kullandığımız wordpress dili Türkçe ise tema otomatik olarak dilini türkçeyi destekliyorsa getirecektir.Temanın hangi dilleri desteklediğini üreticiye sormalısınız.Eğer ingilizceniz yeterli değil ise temanın adresini bana atın pm ile ve sormak istediklerinizi sizin yerinize sorup size cevapları göndereyim . yada sorularınızı yazın ingilizceye çevireyim .