-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Lisanssız tema kullansam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Netten indirdiyseniz bir sorun ile karşılaşma durumunuz var.Ancak lisanslı tema alan birinden temayı alırsanız bence bir sorunla karşılaşmazsınız :) Yani tema yapımcıları sitenizi bulamazsa tabi.Ki o da %5 ihtimal :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
birincisi emeğe saygısızlık etmiş olursun, hırsızlıktan farkı yoktur, hadi bunu geçtik çok önemli değil diyorsan, warez temaya kodlar eklenmiş olabilir bu kodlar sitene ileride ciddi zararlar verir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.alicankosedag.com.tr
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Bi sorunla karşılaşmanız önemli değil. Kul hakkına girme, hırsızlık, emeğe saygısızlık oluyor. Diğer olabilecek sorunlar çokta önemli değil bu saydıklarım dışında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuanda durumum olmadığı için tercih ettim ama kazandığımda ücretli temaya geçiş yapmayı düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
arkadasların söyledigi gibi öncelik kul hakkıdır hocam bedava temalar var onları kulana bilirsiniz veya size birsey daha söyleyeyim tema kimin misal diyelim benim ben yaptım sen gel bana yaz deki hocam benim durumum yok ben bu temayı warezde kulanmak istemiyorum kul hakkından dolayı size ücretsiz veririm gidip adamdan iste verecegini umuyorum saygılarımla
işte buu
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bende siteyi ilk açtığımda ortada para olmadığı için orjinal tema alamadım warezini kullandım ama iyice kodlara baktım içinde virüsle alakalı kodlar olmadığına emin olduktan sonra koydum. Bir süre sonra site büyüdüğünde yaklaşık 160 TL idi sanırım bu parayı vererek temanın orjinalini satın aldım. Ama önermiyorum çünkü çok değişik yöntemlerle virüs koyuyorlar artık temalara