-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mobile & Network Arts
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba , 2 model arasın'da takılı kaldım .
öncelik verdiğim en önemli olay
1- İşletim hızı
2- Kamera
3- uygulamalar'a karşı dayanıklılık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
6s kullanan birisi olarak maddelediğin 1- İşletim hızı 2- Kamera 3- uygulamalar'a karşı dayanıklılık gibi konularda iphone 2 maddeyi gözü kapalı elde ediyor :) Kamera diyince s7 edge iphone 6s'e göre daha iyi ama sadece kamera olarak. Çokta bir fark yok aslında ama s7 edge'in kamerası bir tık daha iyi. Şuan bence piyasadaki her yönden iyi olan tek telefon iphone 6s.
Yeni çıkan lg g5 vs. fiyatları ultra pahalı. Onlara o kadar para verene kadar iphone alıp yıllarca kullanıp satacağın zamanda zarar ettirmediğinden doya doya kullan iphone telefonu. Mesela 2011'de çıktığında gidip 2000 liraya aldığım iphone 4s şuan 500-600 lira ediyor. Ama 2012'de 2000 liraya satışa sunulan samsung galaxy s3 şuanda 250-300 lira ediyor. Seçimleri iyi yapmak lazım. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Hocam ikisi de çok iyi ama ben iPhone 6S tercih ederdim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iPhone 6S Plus 64 GB alırsanız sizin için mükemmel olur. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
batarya performanslarını mAh değerlerini karşılaştırmayı unutmayın hocam. iphone 6s ile 6splus arasında batarya çok farklı sonuçlar veriyor. nerdeyse 1.5 - 2 katı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
medya
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben iphone 6s kullanıyorum 64lük.
Samsung s6 edge kullanmıştım s7 edge ise inceledim.
1- samsung hardware olarak çok iyi ve su geçirmezlik avantajı var. Fakat harfware iyi olmasına rağmen android uygulamaların derli toplu olmaması ve diğer çingenelikleri yüzünden donanımı çabuk yıpratıyor. Yani htc samsung vs farketmiyor. Bir süre sonra telefon donanımı yarı performansa düşüyor.
2- sanırım apple ın uygulama kriterlerinden olsa gerek, bir kısmı dışında çoğu uygulama gayet stabil çalışıyor ve bu da donanım yükünü azaltıyor. Yani İphone uzun süre sana donma ve takılma problemleri vermiyor.
Şimdilik fikirlerim bunlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Söylediğin kriterlerin hepsinde iOS daha ağır basıyor ve kamera performansı olarak zaten iPhone cihazlar en iyileri. Ayrıca Apple Store uygulamaları editör güvenlik ve stabilize incelemelerinden sonra mağazalarda yerini alıyor. Bu nedenle uygulama performansı ve kamera performansı olarak iPhone daima daha ağır basar. İşletim hızı olarak da zaten tartışmaya gerek bile yok. Android kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki iOS dünyanın en stabil işletim sistemidir.
iOS kullananların memnun kalmadığı tek nokta, iPhone 4s, 5 gibi eski modellerin iOS 9 son işletim sistemlerine güncellemeye zorlaması ve bu işletim sistemlerinin eski telefonları çok yavaşlattığı. İşin özeti olarak eğer iOS 9 işletim sistemi kullanılacaksa RAM olarak en az 1 GB gerekiyor. İşte iPhone 4s kullanıcılarının yaşadığı sıkıntı burada.
Samsung s7 edge ile eğer bir iPhone karşılaştırılacaksa, iPhone 5s karşılaştırılsın. 6,6s gibi cihazlar kesinlikle çok daha üstün kalıyor.