-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
dogukanbatal adlı üyeden alıntı
Kayıt formunda ev adresini verdim sonradan ben staj dayken aradılar staj yaptığım yerin adresini verdim aynı gün getirdi görevli bayan arkadaş 5-10 dakika da aldım kartı.
Şimdi Diyelim ki Ben Pazartesi Günü başvuru yaptım ve başvuru yaparken yarın müsaitim şıkkını işaretledim.
Salı günü getirirler mi?
Bide Tahmini Olarak Kaçta Gelirler.
Kısa bir süre sessizlik...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Valla benim sınavımın olduğu gün aradılar tam evden çıkıyordum. (Bu arada öğrenci evinde kalıyorum.) Dedim müsait değilim sınava gidiyorum. Olsun kampüse de gelirim dedi ve geldi :) Adam hatta 1 saat beni beklemişti kampüste. Bir kere daha saygı duydum ondan sonra Enpara'ya :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
dogukanbatal adlı üyeden alıntı
RmX78 Benim durum biraz karışıktı başvuru yaptım 3 gün sonra aradılar müsait değilim dedim, ne zaman gelelim dediler perşembe veya cuma dedim 2 gün sonra aradılar saat 3 buçukta staj yerinin adresini verdim hocam bu şekilde aldım yani sizin musait olduğunuz zaman getiriyorlar siz salı günü müsaitseniz bu şekilde bildirebilirsiniz.
Teşekkürler...
Artık Deneyeceğiz Şansımızı :D
webmaestro3 adlı üyeden alıntı
Valla benim sınavımın olduğu gün aradılar tam evden çıkıyordum. (Bu arada öğrenci evinde kalıyorum.) Dedim müsait değilim sınava gidiyorum. Olsun kampüse de gelirim dedi ve geldi :) Adam hatta 1 saat beni beklemişti kampüste. Bir kere daha saygı duydum ondan sonra Enpara'ya :)
Resmen Yeter ki Alın Kartı Nerede Olduğunuz Önemli Değil Demişler :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kısa bir süre sessizlik...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Bana ertesi gün hemen geldiler ve arkadaşların dediği gibi ev haricinde de alabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun :)
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ev müsait değildi olsun kapıda hallederiz demişti enparadan gelen arkadaş :D Sağolsun anlayışla karşıladı. Ayak üstü kapının önünde hallettik işlemlerimizi.