lostyazilim
tr.link

ingilizce sağlık sitesi ile ilgili fikirleriniz kabulumdur.

6 Mesajlar 982 Okunma
lstbozum
tr.link

kinyas kinyas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 17 / 10
  • Ticaret 6, (%83)
Merhabalar
Belki defalarca acilmistir konu lakin guncellemek acisindan faydamiz da olur belki. Sermayem mektepli ingilizceye sahip olmam, esimin ise uzman olmasi diyebiliriz. Pediatri(cocuk sagligi) ama daha cok lenfoma kanseri uzerine (yasadim aci tecrubeye binaen)yogunlasmak. oncesinde wp finans kredi sitesi hazirlamis ufakda olsa aylik adsense geliri elde ettim ve sonrasinda adsense ile sattim. su anda da durumu gayet iyi sitenin akibeti gorundugu kadariyla.

Geliri ve gelecegi hakkinda, teknik acidan nelerin gerekecegi konularinda fikri olanlar lutfen yesillendirsin. acikcasi arabada giderken geldi bosbeles dusunceler arasindan :) Tesekkur eder, iyi gunler dilerim. (adi ustunde fikir, domain bile arastirmadim acikcasi)

------
Deus sive Natura
wmaraci
reklam

nrkn nrkn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Founder®, CDCS®, BA®
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 633
  • Beğeniler 68 / 229
  • Ticaret 106, (%100)
Açıkcası fikir yeni birşey değil evet, lakin İngilizce olması bir artı kazandırabilir. Bu alanda ingilizce siteleri bir araştırmak lazım, adsense odaklı olacaksa en azından bu tarz ingilizce sitelerde çıkan adsense reklamlarınıda incelemek lazım.. Hayırlısı olsun
kinyas

kişi bu mesajı beğendi.

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
Açın gitsin hocam. Bazen de oluruna bırakmak lazım. Rekabet çok yüksek tabi. Üst sıralar çok zor olur. Ancak bir tıka 0. 001 almaktansa 0. 70 alabileceğini bilmek bile süper.

herseyiblogluyorum.blogspot.com

weaglf weaglf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** A**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 13 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Direk açın hocam beklemeyin

wmaraci
wmaraci

zafercarti zafercarti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** Ç**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 4 / 31
  • Ticaret 15, (%100)
Benim ingilizcem makale çevirebilecek kadar olsa yemin ederim. 1 dakika beklemem

kinyas kinyas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 17 / 10
  • Ticaret 6, (%83)
Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Sormak istedigim dis kaynakli host ve domain almak daha mantikli degil mi? Acikcasi zaman sorunu mevcut tabii. Ama yine de gunduz is yasamindan arta kalan zamanda da yapilabilir bir sekilde altyapiyi kurup beklemeye mi alsam. Wp daha uygun olur degil mi? Ve evet dediginiz gibi siteleri de incelemek gerek. Oyle genis bir konsept ki, olusan hassasiyet neticesinde lenf kanseri konusunda da yardimci ve yararli olabilmekte hos bir duygu. Turkce bir site acikcasi daha kolay olur, ama eminim geri donus kazanci da pek uygun olmaz sanirim degil mi? Tekrar tesekkurler ilginiz icin.

------
Deus sive Natura
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al