-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar - Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhabalar,
Arkadaşlar bir tane sitem var. Örneğin site abc.com
Ana sayfada her hangi bir yazı vs. yok sadece bir arka plan görseli var. Başka bir şey yok. Bu siteyi Google'da yükseltmek istiyorum ancak hiç yazı olmayan bir site yükselmez.
abc.com/blog linkine bir wordpress kurayım ve oraya yazı ekleyim diyorum. blog.abc.com şeklinde subdomain yaparsam ana siteye fayda sağlamaz ancak abc.com/blog şeklinde yaparsam ana sayfaya fayda sağlar dediler siz ne düşünüyorsunuz?
Amacım ana sayfayı yükseltmek ama resim olduğu için bu şekilde yükselmez neler önerirsiniz?
Birde önceden bir makale yazarından kalan elimde ingilizce makaleler var bunlarıda o açacağım abc.com/blog'a koysam faydası olur mu? (Makaleler site ile alakalı ancak dili ingilizce fakat site Türkçe, ingilizce keywords'larda fayda bile sağlasa benim için iyi olur.)
şimdiden çok çok teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ingilizce site açsan iyi olur bana göre adsense filan çok iyi getirisi olur :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
dediğiniz gibi blog.siteadı.com şeklinde olur fakat bu ne kadar fayda sağlar onu bilemem ayrıca sitenin içeriği de önemlidir üst sıralara çıkmak için
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Düz html bir sayfa ile bunu oluşturacaksın muhtemelen. Sadece bir görselden oluşacağı için işin çok fazla zor. Html kodların arasında yerleştireceğin etiketler bi nebze fayda sağlar diye düşünüyorum. Bunun dışında backlink belki de.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar - Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Yorum atanlara çok teşekkür ederim. Başka fikri olan?
Tapatalk mobilden gönderildi