Yazdığım yazıda atıf yaptığım 3 nokta oldu.

1. WC de fikir üretip buraya geliyorsunuz. (WC de üretilen fikirlerin aşağılık fikir olduğu anlamı çıkıyorsa bilemem)

2. Gerçekten bu girişimcilik işi Türkiye'de kabak tadı vermeye başladı. (Ülkemizdeki genel durumdan bahsettim)

3. Dediğin iş tutabilir ama 10-15 Bin TL arası site tasarımı, profesyonel bir şirketle çalışarak sürekli seo hizmeti ve en az 30-50 Bin TL arası reklama para harcayarak yapabilirsiniz. (Fikrin tutması için yapılması gerekenler. Dip Not: Bana göre, Ayrıca fikrin aşağılık bir fikir olduğunu düşünseydim böyle bir paragraf yazmazdım)

Gelelim size.

Dostum belirttiğin ücretlerin bende olmadığını varsayarak nasıl konuşuyorsun ? (Böyle bir varsayım yapmadım)

Emin ol ki burada 1-2 gün proje başlatıp ertesi gün "İlgilenemediğim için satıyorum" yazanlardan birisi yok karşısında.Türkiye'de sektöründe lider olan bir oyunun kurucusuyum ki bu oyunu nasıl ilerlettiysem aynı şekilde ilerletirim. (Yaptıklarınızla ilgilendiğimi belirtmedim)

Fikri beğenirsin veya beğenmezsin orası sana kalmış da fikri aşağılamak senin haddine olan bir şey değil. (Sanırım yazdıklarımdan haddimi bilip bilmediğimi anlamışsındır)