-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Adwords reklamı vermek istiyoruz ancak kendi oluşturduklarımız bizi memnun eden sonuçlar vermiyor. Küçük bütçelerle denemeler yapıyoruz şimdilik 40-50 TL günlük gibi. Sistemin kusursuz işlediğinden emin olunca arttıracağız ücreti. Optimizasyonla minimum bütçe, maksimum geri dönüş (yüksek kalite puanı) hedefliyoruz. Aramalarda ilk 3'de olmamız önemlidir.
Anahtar kelimelerimiz:
almanya vizesi
yunanistan vizesi
amerika vizesi
ingiltere vizesi gibi kelimelerdir.
özellikle almanya vizesi evrakları gibi kelimelerle arayanların aramalara tıklamayacağı şekilde negatif kelime optimizasyonuna dikkat edilmesi lazım. Sadece kaliteli trafik gelmeli yani.
Herhangi bir ajansla çalışıp onların panelinden işlem yapmak istemiyoruz. İstediğimiz tek seferlik kendi panelimizde bir optimizasyon yaptırmak.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Merhaba Adwords reklamları hakkında tüm planlamalarınızı yapabilirim. Bu konu hakkında iletişim için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz.
Cep: 0537 5518799
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
iş geliştirme ve reklam uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
konunuz geçen aylarda yazılmış.Yeni görme fırsatı buldum.Öncelikle bir firmaya bağlı değilim.Freelance çalışıyorum.günde 15 panel yönetiyorum.İstediğiniz tüm optimizasyonları makul fiyatlarda yapabilirim