http://www.google.com.tr/#q=site:sosyofikir.com arkadaşlar bakın aramada sadece sitemde keywordslar çıkıyor neen böyle bunu naısl engelleyebilirim. Yani yazının birazının çıkması daha mantıklı değil mi sadece index de meta taglar görünmeli ne yapılabilir ?
ben de senin siteyi inceliyordum :) anlayan birisi kesin çıkar, blogger bana uzak kalıyor ...
hocam bu arada google.com 'a sosyofikir yazdığımda benim sitem haricinde her site çıkıyor :) benim bir tane siteme giden direkt bağlantı var neden acaba :) yazılarım özgün google sevmiyor mu beni ??
hayır o son iki konu dediin benim sitem değil o eski blogumun adresi o yuzden o çıkıyor her zaman www.sosyofikir.com çıkmalı o eski blog adresim onu kullanmıyorum işte
evet şimdi dikkat ettim söylediğin gibi. eski blog silindiyse bence google bir süre sonra yeni siteni ve sayfalarını indexlemeye başlayacaktır. yalnış hatırlamıyorsam ana sayfaları günlük, içerik sayfalarını da haftalık indexliyordu. yani diğer blog silindiyse 1 haftaya düzeleceğini düşünüyorum.