Merhabalar, değerli scorp kullanıcıları bende bir scorper olarak bazen ailemle ya da yanımda sevdiğim kişilerle post çektiğim zaman kaydedip saklamak istiyorum. Videomu kaydetmek için İDM kullanacağımı biliyordum ama herkes o programı bilmiyor kullanamıyor. Yakın çevremde herkes mesleğim gereği bu işlemi bildiğim için bana danışırlardı. Bende hangi videoyu istiyorlarsa indirip onlara iletiyordum. İşlerim gereği bu aralar çok yoğun olduğumdan. Çevremdeki sevdiğim insanların bu isteklerini cevapsız bırakıyordum. Şimdi boş vaktimin olduğu sırada bunu resimlerle bir güzel anlatayım ki herkes yararlanabilsin. Şimdi gelelim Scorp Video İndirme işlemini nasıl yapacağımıza.
Scorpapp.com’dan Bilgisayarımız üzerinden giriş yapıyoruz.
Daha sonra profilimize giriyoruz.(bkz:Scorpapp.com/bilekman)
Şimdi bu adımlardan sonra Aşağıda resim ve açıklamalar ile birlikte basitçe adım adım anlatacağım. Resimleri iyi takip edin.

Scorp Video Seçimiİndirmek istediğimiz “videomuzu” maus ile seçiyoruz resimde gösterildiği gibi.

Videomuzu seçtikten sonra seçili alana “SAĞ TIK ve İNCELE” diyoruz. Böylede yukarıdaki ekran görüntüsüne ulaşmış oluyoruz. Resimde gördüğümüz sarı kalem ile işaretlemiş olduğum link indirmek isteyip seçmiş olduğumuz videomuzun bağlantı adresidir.

Bir sonraki adımımızda ise erişmiş olduğumuz Scorp Videomuzun bağlantı adresinin üzerine gelerek yukarıda resimde gösterdiğim gibi “Open Link in New Tab(Bağlantıyı yeni pencerede aç)” tıklayarak Scorp Videomuzu yeni pencerede açıyoruz.

Bir önceki adımı uyguladıktan sonra Scorp Videomuz yeni pencerede yukarıdaki gibi görüntüleniyor.
Son olarak aşağıdaki resimde göstereceğim adımı uygulayarak Scorp Videomuzu masaüstümüze “.mp4” uzantısı ile indireceğiz.

Yukarıdaki resimde son olarak yeni pencerede açtığımız Scorp Videomuzu yine “SAĞ TIK ve VİDEO OLARAK KAYDET” seçeneğini uygulayarak masa üstümüze “.mp4” uzantısı ile kaydediyoruz.
Aşağıda son adımları gösterdim zaten yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra gerisi halledeceğinizi biliyorum ne olur ne olmaz ben yinede son ekran görüntülerinide elim değmişken göstereyim. Beğendiğiniz ya da sevdikleriniz ile çektiğiniz Scorp postlarınızı gösterdiğim şekilde saklayıp ölümsüzleştirebilirsiniz. Saygılarımla.

Scorp vide masaüstü kaydetmek
NOT : BU İŞLEMLERİ GOOGLE CHROME İLE HERHANGİ BİR PROGRAM KULLANMADAN YAPABİLİRSİNİZ.
SCORP PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME BU KADAR KOLAY.

Kaynak : http://murataktas.org/scorp-video-indirme-resimli-anlatim/