lostyazilim
tr.link

Sitemin Sıralaması Acayip Düştü

14 Mesajlar 1.862 Okunma
lstbozum
tr.link

BiELOF BiELOF Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Makine Modelcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 85 / 359
  • Ticaret 2, (%50)

bestwriter adlı üyeden alıntı

3-4 gün oldu açılalı

Sitenizin hedef kelimelerde kaçıncı olduğunu görmeniz için;

1-) modem resetleyin, geçmişi temizledikten sonra farklı bir tarayıcıda arama motorunda sorgulayın. (örnek İE veya Mozillada Google açıp sorgulayınız)

2-) CTRL + SHİFT + N tuşlarına basıp Google Chrome Gizli sekmesinde açıp "hedef kelime anahtarını" sorgulayıp sonucu kontrol ediniz.

Bir çok kişinin hatası web master araçlarına kayıt olduğu e-posta adresini gmail oturum açtığında, chrome ayarlardan ekliyse veya google+ sayfanız açık ise sorgulama yaptığınız zaman sitenizin hedef kelime anahtarlarında ki gerçek sonuçları olarak değil sitenizin üst sıralarda çıktığını zannnetmeleridir.

Aynı zamanda wmaracı sıra bulucu ile kontrol sorguladıktan sonra CTRL + SHİFT + N tuşlarına basıp Google Chrome Gizli sekmesinde kontrol ederseniz gerçek sıranızı görebilirsiniz.
HuseyinALHAS

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Yok hocam böyle bir durum da yok zaten çerezleri temizleyip herşey sıfırken kontrol ediyorum sıralamayı

unalank unalank WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** S**
  • Mesajlar 541
  • Beğeniler 53 / 40
  • Ticaret 18, (%100)
Daha önce benimde başıma geldi kelimede 3 sırada ki oyun sitem 46 ya düştü 1-2 hafta uğraştım ekledim devam ettim 26 ya geldi sonra bıraktım,bir konuda okumuştum google sizi sınar geriye atar geri getirir diye bilmiyorum nekadar doğrudur,ama siz yinede herzamanki gibi eklemeye devam edin derim sırayı düşünmeden kolay gelsin..
MehmetOYAMAK

kişi bu mesajı beğendi.

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Konuyu yanıtlayan herkese teşekkür ederim. Olaydan anladığım kadarıyla düzenli içeriğe devam ile aşılabilecek bir sorun. Şimdiden herkese başarılar
unalank

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al