-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Öncelikle merhaba, direk konuya giriyorum.
Lütfen üşenmeden okuyun yardımınıza ihtiyacım var.
birkaç gün araştırma yaptıktan sonra bloggerdan wordpresse geçen sitemin vds kullanması gerektiğini öğrendim. araştırdım uygun vds firması buldum. aldım.
iyi hoştu, (domain bağlanmadı baya sorunlar oldu vs. vs.) 2 hafta sonra türkiye dışındaki ipleri engelletmişler (sadece oyun sunucularını düşünerek) facebook, google vs. vs. hiçbir site hilebolu bulamadı :( hit ve para kaybı yaşadım anlıycağınız.
sonra bide cpanel lisansı derken yaptıkları hatadan dolayı bana indirim teklif ettiler. (bu arada ip sorunu haftaya düzelecekti (geçmişzaman)) bende bari bayi hosting alayımda cpanel lisansı uğraşmam diye düşündüm aldım.
bu sefer domain bağlamada sıkıntı olmadı. ancak wp admin aşırı derecede yavaş. az öncede admin panel girerken hata verdi Resource Limit Is Reached bende skype desteğe yazdım. cpu aşmışsınız dedi.
asıl soru şu; siteye hiçbir şekilde dokunulmadan cpu'mu aşılır ?
ayrıca yavaşlık sorunlarına vs. bizden kaynaklanmıyor dediler. (heralde wordpress'ten kaynaklanan bişey, değilmi dostlarım :o:o)
Şimdi bana bir fikir verin, ne yapmalıyım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
öncelikle wordpress optimize etmelisin ayrıca hosting firman ne?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hangi firmadan aldınız sunucuyu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bu firmayı il defa dutdum sitelerinde ssl sertifikası bile yok bence geç olmadan sağlam bir firmaya geç ayrıca host firması olmalarına rağmen kendi siteleri bile çok geç açılıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
guzel hosting bende forumda bir arkadaşın tavsiyesi ile denedim memnun kaldığım için1 tıllık kiraladım gayet ilgililer sende benim gibi öncelikle 1 ay dene memnun kalırsan yıllık olarak alırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-