-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bu nasıl rezilliktir ya, nasıl bir aile ortamıdır, cidden bu insanlar nasıl çocuk yetiştiriyor ? Bu çocuğun büyüdüğünde sağlıklı bir insan olma ihtimali var mı ? İyi bok yemiş gibi bir de youtube'a koymuşlar, ahlaksızlığı terbiyesizliği bi yana çocuğun o yaşta sinir hastası olması bir yana vay arkadaş ya.
Şu annelik babalık eğitimi olayı bence hayata geçirilmeli, her evlilik sonrası çocuk doğurmak için eğitimi geçmiş olma şartı falan getirilmeli, böyle her önüne gelen doğurup ortaya salarsa memleketin işi var.
Allah çoluğu çocuğu olanlara da sabır versin, çocuklarımız bunların yetiştirdikleri ile aynı okullarda yan yana okuyacak, parklarda arkadaş olup beraber oynayacak ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sonradan görme işte. Televizyon izleye izleye mi oluyor diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim 3-4 yaşındaki yeğenim, o tür kelimeler duysa "ayıp" der ve susar. Oradan gider. Telefondan duysa, kim olursa olsun o telefonu kapatır ya da bırakır. Bir daha konuşmaz. Eğitim aileden başlar. O kelimeleri ve bazı terbiyesizlikleri çocuklara öğretmek marifet değil, ahlaksız bir toplumun oluşmasına vesile olmaktır. Bunun neresinde marifet gördüler ki paylaştılar? Sonradan çocuk okumazsa, tembel, anarşist, kavgacı olsa ne yapacaksınız? İlla edep.