ayazbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
GİRİŞİMCİ CEO
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlıktada belirttiğim gibi bir sitedeki yazıyı özgün hale getirip yani kendimizce yorumlayıp bazı yerleri değiştirmemiz ve özgün yapmamız herhangi bir sorun yaratırmı ?
Size bunu şöyle ornekliyeyim:
Başka sitedeki yazı: Rubin Kazan'ın ligdeki son 6 maçının 5'i 2.5 ALTI bitti. Krasnodar'ın ise son 6 maçının 5'i 2.5 ÜSTÜ bitti.
Benim kendi yorumlamam: Ev sahibi ekip Rubin kazan 'ın ligdeki son 6 karşılaşmasının 5'i 2.5 ALTI bitti. Krasnodar 'ın ise son 6 karşılaşması 2.5 ÜSTÜ bitti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bir sitedeki yazıyı özgünleştiremezsiniz kendinizce yorumlarsanız alıntıya yorum eklemiş olursunuz.Alacağınız site özgün olur sizin ki alıntı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Hocam siz iddaadan bahsediyorsanız eğer bir problem olmaz.Çünkü sonuçlar var ona gör e yazıyorsunuz.Ama konuyu sanki bir makaleyi kendi yorumlarınızla baştan derleyecekmişsiniz gibi açmışsınız..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam, makale alım/satım bölümündeki çoğu yazar, yazacağı konuyu önce internette bir kaç sitede okuyor ve sonra oradaki bilgilere göre özgün kendi cümleleriyle kaleme alıyor. Sizin yaptığınızda tam olarak bu. Google tarafından bir sorun olmaz. Fakat kişisel yorum yazılarını bu şekilde çevirmeniz adil olmaz. Mesela bir "Diş Fırçalama" hakkında makaleyi kendinize göre yorumlamanızda bir sakınca olmaz fakat, yorum içerikli makaleyi kendinize göre çevirmeniz yakışı kalmaz. Umarım anlatabildim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
"Diş Sağlığı" hakkında kim kimden ne kadar farklı bir şeyler yazabilir ki? Bir şey olcağını sanmıyorum hocam. Çalıntı, direk Copy Paste olmadıktan sonra. Bir makaleyi okuyup bilgi edinip onu sitenizde yorumlamanızda bir sakınca yok bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hep aynı yerden yapmazsın. makaleye, paragrafa, cümleye eklemeler yaparsın google tarafında bir sıkıntı çıkmaz.
zaten bu sektörde dünya kadar site var ve hepsi benzer şeyleri yazıyor.
bir de bu makale özgünleştirici uygulamalar falan bunlardna uzak durun. oturun article rewrite yapın ama spin yapmayın.