-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu ortaklık işleri nasıl oluyor? İnsanlar nasıl yapıyorlar? İşin maddi kısmında nasıl anlaşıyorlar? Mesela google reklamları gelirleriyle ilgili ne yapıyorlar insanlar merak ediyorum.
Birlikte işler yapmak güzel de insanlar bu para mevzusunda sorun yaşamıyorlar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Hocam bu işler sakat işler...
1-Ortaklık
2-Kefil olmak
İnsanlar ortak oluyorlar.Güvenli bir ortaklık için kesinlikle sözleşme imzalanmalı.Yani her 2 tarafta işini sağlama almalı.Çünkü günümüzde binlerce dolandırılma örneği var.Daha bugün bir firma sahibiyle görüştüm.Ortağı dolandırmış ve herkesi mağdur etmiş.Onun için ne ortaklığa yanaşırım nede kefil olmaya...Para mevzusunda çoğunluk sıkıntı yaşıyor emin olabilirsiniz.Ama insanlar aynı değildir.Kendi hakkını alan haram yemeyen insanlar bunlara dikkat ederler.Bu sebeple bu tür insanları bulmakta çok zordur.Birde gözü paradan başka birşey görmeyen insanlar vardır.Bugün kimi vurup kaçsam diye düşünürler.
Birlikte iş yapmak güzeldir.Birlikte iş yapacak olduğunuz insanı tanımak daha güzeldir.Kendimde yaşadım biliyorum.Allah bu tür insanlardan korusun.Kesinlikle sözleşmesiz söz üstünde ortaklık yapılmamalı.Herşeyin hesabı yapılmalı ve hisseler ona göre ayarlanmalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya kime nasıl güveneceksin birader. yarın birgün kazanç ciddi arttığında işler değişir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ortaklık kardeşi kardeşine düşürür.
Ben şimdiye kadar kimseyle ortak iş yapmadım, asla da yapmam.
Böyle işler benden uzak olsun.
Her zaman yalnız çalışırım.
- Kurdun ensesi neden kalındır?
- Kendi işini kendi görür!