-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Aralarındaki farkı bilmiyorum ama 6S gayet iyi ve son derece memnunum.. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iphone 6 kullanıyorum, arkadaşımda 6s var ve aralarında ağırlık dışında bir fark yok,6s daha ağır kamera vs herşey aynı, ayrıca iphone un kullanımı android kadar pratik değil çok geri kalmış yazılımı sadece hava :) mesaj klavyesinde titreşim yok, 3G yi açıp kapatmak için illa sistem ayarlarına girmen lazım kısa yol yok, sabah alarm çalıyor ekran hemen kapanıyor arada telefonu bul, tuş kilidi aktiften çağrı gelirse meşgule veremiyorsun ekrandan illa sağdaki aç/kapa tuşuna basıcan, telefonu açmak için 6 hane şifre zorunlu, daha bir sürü saçma şey mecburiyetten kullanıyorum valla :)
Hızlı ve Güvenli Alışveriş
www.ucuzbu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Kardeşim 6s Plus kullanıyorum 1.90 boy biraz kalıplı bir adamım güzel oluyor küçük ekran kullanamıyorum ama 6s candır .
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
7s i bekle hocam
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bence iphone almayın paranızı markaya vermeyin kamerası çok kaliteli olan telefonlar var iphonenin bir premiumluğu kalmadı biliyorum sizde premium diye alıyorsunuz fakat yapmayın 6 alırsınız 6 si çıkarırlar 6s alırsınız 7 yi çıkarırlar bunların üst modeli çıkına piyasası batıyor biliyosunuz elinizdeki 3 milyarlık telefonda olsa 1 üst modeli çıkınca batırır apple bunların farkında olun ve yazılımında modifikasyonunda özgür olan android telefonları tercih edin size önerimi sony xperia serisinden herhangi bir telefondur.
<?php
echo "Bitti Rüya";
?>