-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Analiz Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%98)
Merhaba arkadaşlar,
Bir müşterim web sitesi ve google adwords işi teklif etti adwords çok fazla bilgim yok ama üzerine düşünce ve müşteri desteği alınca halledebilirim sanırım siteyi 500e yapacağım html 5 sayfalık birşey adwords için yıllık takibi konusunda nasıl bir fiyat söylemeliyim, müşterinin kredi kartını bağlayacağım google odemeleri için ben sadece 1. Sıra çıkması için işçilik alacağım 2 tanede rakibi var.
Ek Olarak: Yıllık fiyat olarak
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Adwords planlaması yapmalısınız.
Günlük, haftalık, aylık ne kadar gidecek. Sınırlar çizilmeli. Süpriz durumlar yaşanmamalı ki müşteriniz kötü bir sonuçla karşılaşmasın.
Adwords ücreti+İşçilik.
Size düşen raporları müşterinize iletmek.
Ancak sadece adwords ile ilk sıra çıkılmaz, seo, backlink, özgün içerik vs. de lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Analiz Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%98)
Müşterim taksici rapor vermeyeceğim google reklamları ilk sırada çıksın yeter diyor. Adwords ile 1. Sırada çıkar diye düşünüyorum müşterinin siteye girmesi önemli değil ara butonuna tıklaması yeter. Şeklinde bir çalışma yapacağım günlük 50 tl bütçe ayırıyor.
Ek Olarak: Adwords ücreti yok ben sadece işçilik alacağım adwords aylık onların kredi kartından kesecek.
Ek Olarak: Yokmu bir fiyat verecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam sizde aylık 50 liraalın işçilik. Zira tek sefer reklam yaptıktn sonra yapacağınız başka bişey yok.