-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
MyBB ilk kurulduğundaki güvenliği nasıldır? Yani SMF'nin temel güvenlik seviyesinin çok iyi olduğu söyleniyor ama MyBB bu konuda nasıldır? Güvenlikten kastım, admin paneline erişilebilme ve hack yapılabilmesi.
Forumdan bir arkadaştan tema satın aldım ona sordum yapılması gereken bir şey var mı diye. "Güvenlik ayarı yapılmalıdır yoksa rahatlıkla girerler" dedi bana. En dandik scriptlerin bile temelinde bu konuda güvenli olduğunu ve rahatlıkla girilemeyeceğini söyleyenleri görüyorum hep. Ancak arkadaş böyle söyleyince korktum açıkçası. Hiç kullanmayalım daha iyi o zaman eğer böyleyse ? Bilenlerden ve kullanlardan görüş bekliyorum, teşekkür ederim.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım hocam yıllar öncesinde de mybb kullanıyordum herhangi bir problemle karşılaşmadım ama belki de saldırı falan olmadıgından karşılaşmamış olabilirim. Ama genel bir açık olmuş olsa zaten lamerler önüne gelen siteye atlarlardı sanmıyorum güvenlik zaafı oldugunu
Ek Olarak: bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım hocam yıllar öncesinde de mybb kullanıyordum herhangi bir problemle karşılaşmadım ama belki de saldırı falan olmadıgından karşılaşmamış olabilirim. Ama genel bir açık olmuş olsa zaten lamerler önüne gelen siteye atlarlardı sanmıyorum güvenlik zaafı oldugunu
Ek Olarak: bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım hocam yıllar öncesinde de mybb kullanıyordum herhangi bir problemle karşılaşmadım ama belki de saldırı falan olmadıgından karşılaşmamış olabilirim. Ama genel bir açık olmuş olsa zaten lamerler önüne gelen siteye atlarlardı sanmıyorum güvenlik zaafı oldugunu
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
Herkesin kendi tecrübesi, kendi düşüncesi. Ben tecrübeli olduğum için öyle bir şey sizlere söyledim.
Xac
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Uzun Zamandır Site İşleriyle Uğraşıyorum , Şunu Diyeyim Sitenizi Kurdunuz Ama Bilinmedik Sitelerden Bilinmedik Eklentiler Dosyalar Atarsanız Zaten O Boş Gitti Demektir.
Mybb 'de Açıklar Varmı Sorusana Evet Cevabını Vermekteyim , Az Çok ta Olsa Yani Kapatılabilir Ama Her Kez Bildiği Söylenemez .
1 kişi bu mesajı beğendi.