-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar biraz uzun ama okuyunuz lütfen :)
Arkadaşlar ben bundan 1, 1 buçuk yıl önce belki daha az belki daha fazla, tam belli değil, adsense'den ban yedim, nedenini yazmaktan çekinmiyorum, ekip olarak websitesi açtık, ekipteki herkes reklamlara tıkladı, kaçak tıklamadan ban yedik(-yedim-), hesap bana aitti, gider ayak ben adsense'den olmuş oldum, şimdi ortada ne ekip var ne site, aradan yıllar geçti, ben hiç bir işe atılamıyorum, youtube'da hesap açsam adsense alsam 1-2 haftaya gidiyor, düz adsense başvursam başvurum bu ban sebebiyle reddediliyor, hatamdan pişman olduğum zaten açık ancak hiçbir şekilde yasal yoldan adam akıllı para kazanmaya gidemiyorum, saçma sapan reklam ağlarını da kullanmak istemiyorum, ben ne yapabilirim, bir daha hiç adsense alamayacakmıyım, itirazda bulunuyorum(3-4 kere bulundum) ama kabul etmiyorlar, kaldım öyle. tavsiyesi olan var mı acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hak ettiğini bulmuşsun açıkçası. Sebebini söyledin bu lafı da duyman gerekti. Az önceki konuya da yazdığım tıklama maliyeti düşüklüğü de yerini buldu vs... neyse.
Farklı bir mail ile başvuru yap
Blogger üzerinden başvuru yap vs...
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşiniz, anneniz, babanız vb. yakın akrabalarınızın üzerine alın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Forumda bu şekilde alarak, kısa süre sonra kendi üzerine aktaranları yalnızca okudum. Fakat 1 veya 2 yıl kadar alacağınız kişinin üzerinde durmasında fayda var diye düşünüyorum.
Durgun sular derin akar.
abdlkrm
HABER SİTESİ KURULUMU YAP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Haber Sitesi Kurulum
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
2 -3 yıldır uğraşıyorum hocam. ilk 1-2 hesap geçersiz tıktan kapandı. sebeb ise faceden hit geliyordu ve çoğu direk reklama tıklıyordu. 2 hesabım da agario sitelerinden gitti. birinde 1000 tl falan vardı. Şuan 1 hesabım var inşaallah banlanmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.