TekilCPM
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam proje çok teferruata ihtiyaç duyar. Rehberleri manual olarak kimlik ve fotoğraf ile belirlerseniz ve güzel bir sohbet sistemi oluşturursanız bir de rehberlerin özelliklerini(bildiği diller gibi) belirtirseniz belki tercih edilebilir. Ancak sorun bence ödeme sisteminde başlıyor. Sizin burdaki kârınız nasıl olacak bir de turistin rehber hakkında yanlış bir şey söyleyip söylemediğini nasıl anlayacaksınız ? Mesela ben rehber olarak görevimi yaptım ama adam ödeme yapmamak için sizin siteye adam gelmedi dedi ? Not olarak paranın sizin havuzunda toplanıp görev sonunda rehbere verileceğini varsaydım.
ardex
Düşünceler, Fikirler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
adres bulma hizmeti
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkiyede ortalama 80 milyon kişi yaşıyor bu sayının ne kadarı bilmediği şehirleri geziyor ayrıca ne kadarı bunun için ücret ödemeye razı bunun analizi yapılmalı ki bu başlı başına bir iş. buna ayıracağınız vakti ve enerjiyi arkadaşların tavsiye ettiği gibi yabancı kaynaklı bir site olarak yaparsanız markalaşma sürecinin hızı ve hitap ettiğiniz kitlenin büyüklüğü emin olun sizi memnun edecektir.
maskosubesi.com / modokosubesi.com / istocsubesi.com