lostyazilim
tr.link

Adsense Ban'dan Sonrası Hakkında

15 Mesajlar 1.747 Okunma
lstbozum
tr.link

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Arkadasim sunu dene tavsiyem ben banlandiktan sonra devamli sorunsuz ayni isime ayni adrese ve ayni bilgisayardan bu sefer deneme amacli istedim ve kabul oldu ama ilerde banlanirmi bilmem cunku ayni isim oldugu icin bilinme sansi yuksek ama simdilik benim adsensem yavas yavas kazaniyor. Banlanma riski almadan hesap almak istiyorsaniz adsenseye istekte bulunurken email adresini ismi adresi ve ayni bilgisayarin haricinde bilgiler kullanarak almaniz mumkundur.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
wmaraci
reklam

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

flatcast adlı üyeden alıntı

Arkadasim sunu dene tavsiyem ben banlandiktan sonra devamli sorunsuz ayni isime ayni adrese ve ayni bilgisayardan bu sefer deneme amacli istedim ve kabul oldu ama ilerde banlanirmi bilmem cunku ayni isim oldugu icin bilinme sansi yuksek ama simdilik benim adsensem yavas yavas kazaniyor. Banlanma riski almadan hesap almak istiyorsaniz adsenseye istekte bulunurken email adresini ismi adresi ve ayni bilgisayarin haricinde bilgiler kullanarak almaniz mumkundur.

Hocam benim adrese pin geldi daha öncesinden anlamazlar mı hiç ? uğraşıp uğraşıp ban yemek istemiyorum, geçenlerde youtube'e almıştım, 2 hafta sonra kırmızı ışık yaktılar, kapattılar para kazanmayı, emek çöp olmasın :/

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
benim ayni adrese bu ay iki tane pin geldi adreste hafif degisiklik yapabiliyorsan daha iyi olur yapamiyorsan ayni adresi ver. Mesela adresini yazarken tam adres yaz adrese ikinci kat ekle hafif degisiklik yap sonucta pin gonderenler tek tek adresi kontrol etmesi mumkun degil binlerce kisi adsense istiyor cogu adsense sistemi otomatik oldugu icin otomatik sistem herseyi yapiyor

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------

nrkn nrkn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Founder®, CDCS®, BA®
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 633
  • Beğeniler 68 / 229
  • Ticaret 106, (%100)

abdlkrm adlı üyeden alıntı

2 -3 yıldır uğraşıyorum hocam. ilk 1-2 hesap geçersiz tıktan kapandı. sebeb ise faceden hit geliyordu ve çoğu direk reklama tıklıyordu. 2 hesabım da agario sitelerinden gitti. birinde 1000 tl falan vardı. Şuan 1 hesabım var inşaallah banlanmaz

Face'den gelen hitlerin adsense reklamına tıklaması ban sebebi değil ki ? Nedenle 1-2 hesap bundan ötürü banlandı ? Daha doğrusu faceden gelen direkt reklama nasıl tıklıyordu bu daha güzel bir soru oldu sanırım :) abdlkrm
abdlkrm ramanujan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

abdlkrm abdlkrm HABER SİTESİ KURULUMU YAP Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Haber Sitesi Kurulum
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 87 / 62
  • Ticaret 5, (%100)
Acemilikten hocam . Şöyle anlatayım. Örneğin bir dizi var ve tam bölüm bittiğinde yeni bölüm fragmanı için paylaşım falan yapıyordum. yazı reklamı nı başlık altına faln koymştum tıklanma fazla olmuştu bundan dolayı. diğer hesap ise tabi ilk hesabım her gün kendim bir defa tıklıyordum 3. günde banlandı

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al