-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sitene girmek için de adres çubuğuna bir link yazması gerekecek değil mi? Amacıyla çelişmiyor mu? Zaten açılış sayfası görevi gören bir sürü site halihazırda var. Ben çoğunun gerçekten kullanıldığını düşünmüyorum bile. Misal annem ya direk link yazar ya da Google'ı açar, oradan gider gideceği yere. Şimdi diyebilirsin ki bu site varken ona da gerek kalmayacak hepsi bir arada olacak ama mantıken ikisi de aynı süreyi alıyor.
Babamın internetle hiç işi yoktur mesela. Annem geçen cep telefonundan birşey aradığında google yazmasının yeterli olacağını söylüyordu. Yani orta yaş dediğin kesim 45-50 yaş olmayacağı için 30-40 yaşında biri zaten internet kullanmayı basit düzeyde de olsa bilir. Geriye çok az bir rakam kalıyor. Ben hevesini kırmayayım tabii. Forumda bir arkadaş daha vardı sanırım bu işle ilgili proje yürüten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok hocam bunu ana sayfa olarak ayarlatmak amaç
NE MUTLU TÜRKÜM..
43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Açıkcası bu biraz dizin ve firma rehberi gibi olmuş. Bunu arama moturu şeklinde dinamik olarak geliştirirseniz daha da güzel olur. Ben de destek sağlarım kullanıcı konusunda sizlere. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Hocam bu tarz siteler bundan 10 sene önce modaydı. Şimdi herkes direkt site adresini yazarak giriyor. Bazı kesimler ise google'a facebook yazıp giriyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) ben şahsen sitemin ana sayfasının böyle birşey olmasını istediğim için bunu geliştirmeye çalışıyorum :) benim gibi düşünenler de çıkabilir belki :)
NE MUTLU TÜRKÜM..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ama sitenin şimdiki hali başlangıç bile değil kişiselleştirilebilen bir platform üzerinde çalışıyorum
NE MUTLU TÜRKÜM..