-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba dostlar,
Halihazırda birkaç websitem mevcut ve daha fazlasını da yakında aktive etmeyi düşünüyorum. Ama aralarında haber sitesi, indirme sitesi, blog, flash oyun sitesi vs. olacak. Yani zamanla gelişecekler ve hit oranı da artacak. Aklıma takılan şey hosting paketlerinde web sitelerinin limitlendirmeleri. Bireysel ve yıllık 130-180 arası paketlere bakıyorum. Limitsiz domain, limitsiz barındırma, limitsiz trafik var. Ancak sitelerim çok fazla cpu ve trafik kullanırsa sıkıntı yaşayacağım gibi görünüyor. Ne önerirsiniz ?
Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Sunucu almanız gerekmektedir , işlemci değerleri yüksek olan sunucu bakın . Wordpress kullanıyorsanız cpu sorunu hep yaşanmaktadır . Sağlam bir tasarımcı ile görüşerek site js ve css kodlamalarına göz atsınlar ek olarak cndm di sanırım adında bir sağlayıcı var resimleri sunucunuza yükletmiyor ve sql zorlaması yapmadığı için sunucu tarafından problem de çıkartmıyor bu sayede ama ücretli bir sistem
Ek Olarak: Sunucu almanız gerekmektedir , işlemci değerleri yüksek olan sunucu bakın . Wordpress kullanıyorsanız cpu sorunu hep yaşanmaktadır . Sağlam bir tasarımcı ile görüşerek site js ve css kodlamalarına göz atsınlar ek olarak cndm di sanırım adında bir sağlayıcı var resimleri sunucunuza yükletmiyor ve sql zorlaması yapmadığı için sunucu tarafından problem de çıkartmıyor bu sayede ama ücretli bir sistem
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Alastry reseller alabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Güzel Hosting Netinternet altyapısı kullanıyor. Ben 6 site barındırma paketinden aldım. Şu an 3 sitem var. 2 aydır deneme amaçlı kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. 1'er TL'ye ek paket alabiliyorsun. 6.90 olarak aylık ödüyorum. Şu an güncellemeler yaptım 9.90 ödüyorum Dedicated IP ücreti dahil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Reseller olsa da CPU konusunda guzel bir destek verse hosting firman; hem cpanel, litespeed vs. lisanslarina da ucret odemesen keyifli olmaz mı dostum, Mesela ben KaanHost ile yogun cpu tuketimi gereken bir Wordpress sitem icin gunluk ortalama 5k tekil ile calisiyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Ben Alastry kullanıyorum ve şuana kadar almış olduğum en iyi hostu bana sunmaktalar. Alastry reseller paketlerinden alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-