-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi günler, hayırlı işler;
resimde anlattığım gibi google webmastertools'da notdefteri.net ve
www.notdefteri.net
şeklinde ekledim. Site ayarlarından Tercih edilen etki alanı bölümünden URL'leri notdefteri.net olarak görüntüle seçeneğini seçip kaydettim.
www.notdefteri.net mülkünden de aynı şekilde URL'leri notdefteri.net olarak görüntüle
olarak kaydettim. Aynı zamanda wordpress site genel ayarlarda da
http://notdefteri.net olarak kayıtlı sitem. Seo ve indeksleme açısından kısa ve uzun vadede sorun oluşturur mu? Teşekkürler..
⭐WordPress Blog Sitesi⭐⭐ Satılık Domain: teknotr.com I tekno360.com I icerik360.com ⭐
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cbaran adlı üyeden alıntı
Bu özelliği google kendi öneriyor ama ben bir işe yaradığını görmedim. Sitenizin wp ayarlarında uzantı şekli nasılsa öyle ekleyin ve onun üzerinden ilerleyin.
www.asdhasdkad.com öyle kullanın
asdasdakga.com böyle kullanın daha ileride sitemap hatası almanızı önlersiniz bu şekilde.
www ve www'süz her ikisindede tercih edilen etki alanı bölümünden URL'leri notdefteri.net olarak görüntüle seçeneğini seçip kaydettim.
wordpress wp genel ayarlarında WordPress Adresi (URL) ve Site Adresi (URL) notdefteri.net şeklinde yoast.comda da bu şekilde olması gerektiğini anlatmış [
https://yoast.com/wordpress-seo/]
O halde
www.notdefteri.net olan mülkü silmeli miyim? durması veya silmem seo-index açısından sorun oluşturur mu?
⭐WordPress Blog Sitesi⭐⭐ Satılık Domain: teknotr.com I tekno360.com I icerik360.com ⭐
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hicbir artisini gormedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
istediğim cevap bu sanırım. Evet her ikisi de aynı yere yönlendiriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.