kraladam ve Bozkurt Reis
ile anlaşılmıştır. Konu kilitlenebilir.
Arkadaşlar,
Yeni satın aldığım imzamdaki telefon uygulamaları siteme birkaç gün boyunca konular ekledim. Ama kpss çalıştığım için hem konu girip hem de download-upload yapamadığım için, sadece oyun/uygulama tanıtımında 2 kişi arıyorum.
Yönergeler:
-Belli başlı 2-3 site var.(bu siteleri ben çalışacak arkadaşlara göstereceğim) Bu sitelere girip popüler veya güncel bir uygulama/oyunu okuyoruz. İmzamdaki sitede olmayan uygulamalardan olacak. (uygulamanın açıklamaları ingilizce olabiliyor. İngilizce okuduğunu anlama gerekiyor.)
-Okuduğumuz oyun açıklamasını kendi kelimelerimizle yazıyoruz. Max 100 kelime tutuyor. O kadar bile tutmuyor çoğu zaman.
Alttaki ekran alıntısında da anlattım net olsun diye:
-all in one seo wp eklentisine başlık ve yazının ilk iki cümlesi kopyala/yapıştır yapılıyor, all in one eklentisine anahtar kelimeleri(max 8,9 tane) girip ordaki anahtar kelimeleri normal wp etiketlerine kopyalıyoruz.
-2 resim ekliyoruz. Resimlerin açıklamasına oyunun başlığını kopyalıyoruz. (resimlerin nasıl eklendiğini konunun neresine eklendiğini göstereceğim)
-Resimler zaten size göstereceğim sitelerde var. Ordan resmi farklı kaydet deyip yazıya atabiliyoruz.
-Konuyu yolluyoruz. Ben özel alanları yazıp upload işini hallediyorum ve konu yayınlanıyor.
-Yukarda yazdığım işlemleri yapacak 2 kişi arıyorum. Önemli: Bir arkadaş sadece oyun tanıtacak, diğer arkadaş sadece uygulama tanıtacak. İstediğiniz oyunu/ uyg. tanıtmakta özgürsünüz. Popüler olanları tanıtmanız daha iyi olacaktır. Her tanıtım için 1.5 TL vereceğim.
-Uzun uzun makale yazdırmıyorum. Sadece vereceğim sitelerdeki oyun ve uygulamaları kendi yorumunuzla yazıp, etiket ve 2 resim ekleyeceksiniz. Gereken diğer işleri ben yapacağım. (upload-özel alanlar)
Şartlar değiştirilmiştir!
Çalışma şekli:
ÖNEMLİ: Bir kişi istediği kadar yazı yazabilir.(20-40-60-80...) Daha kısa sürede olması daha faydalı olacaktır. Mesela günde 20 yazı yazarsa 30 TL anında hesabında! 40 yazı yazarsa 60 TL hesabında! 100 yazı yazarsa 150 TL hesabında! Kişinin çalışma hızına bağlı. Yazılar kesinlikle özgün olacaktır. Başka yerden alınırsa ödeme yapılmaz!
-Wp den anlıyor olmanız lazım.
-Önce yazılar sonra ödeme.
-Ödemeler tercihen İşbank havale. (işbank'ta kesinti olmuyor) Başka ödeme şeklinde isterseniz kesintiyi siz karşılarsınız.
-İletişim PM veya yalvacli_ct@hotmail.com (msn)