-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
ben daha önce denemiştim 5000 arkadaş vardı ama herkesi ekledim 1500 kişi gözüktü sadece. Büyük profilde arkadaşların hepsini sayfaya çekebilen var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
videolarınızın hepsini izledim,sorun şu oldu ki siz videoda ismeti direk ekleyip beğeninizi 2 yaptınız. 5000 arkadaşım vardı o ekleme listesinde sadece 1500 ü gözüktü. 1500 beğenide kaldım. Sizde eklenen arkadaşların tamamı gözüküyor mu onu merak ettim
MrB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sırf denemek için küçük bir hesabı çevirip paylaşım yapmaya başladım etkisi çok oldu. kesinlikle yapın arkadaşlar..
Paylaşım için teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
teşekkür @ismeter hocam bizimde çorbada bi tuzumuz olsun, arkadaşlar fake hesabınız 1500-2000 kişi seviyesine gelince sayfaya çevirmenizde fayda var çünkü ortak arkadaşlarınız daha çok insana ulaşacağından albenisi olan bi profil resminiz olursa birgün içinde de 5000 bini yaparsınız, tabi bu insanları bi defada sayfaya taşıyamıyorsunuz, 500 kişi size arkadaşlık gönderdi diiyelim onları koda tılayarak bi tıkla ekleyip hemen sayfaya taşıyıp tekrar çıkıp giriş yaparak beş yüz kişi daha eklersiniz,, herkesi tek tek kabul yerine de toplu kabul kodları var bir tıkla yüzlerce kişiyi eklersiniz, isim tanımaya takılan hesapları tahmin yürüterek açarsınız biraz uğraşırsanız bi profille 20 bin kişilik sayfa rahat yapıyorsunuz,(çok kişiye davet atmayın bırakın insanlar sizi eklesin bu şekilde profilin ömrü biraz daha uzuyor) birkaç fake hesapla aralıklarla aynı şeyi yapın ve sayfalarını birleştirin 100 bin kişilik sayfa karşınızda bu yöntemle iki üç ayda 300 bin yaptım denenmiştir kesinlikle(küçük sayfaları birleştirmeyin birleştirme hakkınızı boşa tüketmeyin), tabi bunları yaparken unutmayın 14 günlük zamanla yarışıyorsunuz o süreçte sayfanızı ne kadar hızlı büyütürseniz kardır, süre bitti mi taşımada bitiyor,,,