-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım , Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Bildiğiniz gibi bir üniversiteden başka bir üniversiteye geçiş yaparken bazı belgeler istiyorlar. Transkript, disiplin belgesi vs. Gibi. Bu belgelerden 1 tane alıp imzalatıp onun fotokopisini götürsek okullar kabul eder mi? Mesela 5-6 üniversiteye basvuru yapacam e gidip her belgeden 5-6 tane alip hepsini imzalatamam fakülte sekreterine.
Teşekkürler
SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı soruyu bende merak etmekteyim. Deneyimli arkadaşlar varsa yazarlarsa iyi olur :)
Birde bu belgeleri posta veya kargo ile yolluyorlar mı? Sınav sonuçları geç açıklanıyor. Ben memleketime gittiğimde bu belgeler için üniversiteye mi geleceğim?
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Üniversite okumadım. Açık okuyorum. Bu yatay ve dikey geçiş olayını bilmiyorum. Yatay geçiş için yatmak, dikey geçiş için dikmek gerekiyor gibi bir anlam çıkıyor. Yatmadan ve dikmeden geçemezsin :)
Ayrıntılı bilgi için herhangi bir üniversitenin yönetim birimine sorun. Daha hızlı olur.
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Selçuk'dan İzmir Dokuz Eylül'e yatay geçiş yaptım öncelikle her okul belgelerin ASLINI İSTER.
Elden teslim etmeni her zaman daha iyidir ama kargo ile de kabul ediyorlar. Ancak eksik bir belgeniz olduğunda kargo ile gönderilene geri dönüp uyarmıyorlar otomatik olarak yanıyorsunuz
Juzk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Arkadaşlar bende Marmaraya geçmek istiyorum benim ortalamam 79 Gano da 2.80-2.90 a geliyor.
Marmara 75 Ort 3 gano istiyor. Nasıl olacak ?
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Üniversite belli ortalama belirler ancak alım şekli tamamen başvuru puanlarına ve kontenjana bağlıdır. Yani senin 2 puanın var ortalama 3 istiyor ama senden başka başvuran yok veya kontenjan dahiline sıralama girersen başarılı sayılıyorsun ama riske atmayın çünkü zor bir ihtimalden bahsediyorunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Fotokopi kabul edilmez, her okul aslını ister. Salak bir sistem, tamamen kağıt israfı ama kurallar işte.
Ben bölümün sorumlu hocasına ayrı fakülte sekreterine ayrı imzalatmıştım.
Devlet üniversitesinde okuyorsan her türlü vermek zorundalar. Sistemi kuran kendileri, sıkıntı çıkarırlarsa ara YÖK'ü durumunu anlat yardımcı olurlar.
Bu senin yasal hakkın.
Yalnız işini halledecek kişiye diklenme. Suyuna git, köprüyü geçene kadar işte anladın sen :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Adamlar ortalama 3 olsun diyorsa onun üstünde olsun diyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım , Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben 6-7 üniversiteye başvuracağım mesela 6-7 belge çıkarttığım zaman fakülte sekreteri 6-7 tanesini de imzalamak zorunda mı?