-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
Ç** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iCloud hacklenmedi, kişilerin email hesapları phishing ile ele geçirildi ;)
PayPal, Bitcoin, Akbank ödeme yöntemleri
PHP C# HTML JS CSS programcısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bende htc one m7 var 32gb. 28gb dolu. Rootlu. Antivirüs kullanmam. Çünkü bilgisayarımda da yok. Her ne kadar Android'de olsa yakında IPhone 5s felan almayı düşünüyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Apple ve emperyalizmin at gözlüğü takan kölelerine selam olsun .. Siz hack konusunda ve Cyber security hakkinda 0 bilgili apple savunmaci insanlar size sadece şunu diyeceğim güvenlik diye bir şey yoktur her sistem her şeyin açıkları ve ters mimarisi uygulanabilir her kod her şifreleme kırılabilir ve apple sadece sizin gibileri guvenliyiz cok iyyiz diye kandırıp milyar dolarlar kazanır bilgisiz ve cahil insanların bazı günler düşünmesi dileğiyle..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İlla ki her şeyiyle güvenilir, kusursuz bir sistem yok. İnsan yapımı sonuçta bu aletler ama,
iPhone mobil cihazlar içinde en güvenilir olanıdır.
Bence bu konu da sırf backlink almak için açılmış. :)
Yakında
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
steve jobs görse diz çöküp ağlardı bu muhabbette :) android cihazda kullandım, şuanda ios cihazda kullanıyorum. Android cihazımda maksimum alacağım resmi güncelleme 2'ydi. iOS cihazımda alalı 3 ay oldu aldığımdan beri 3 tane resmi güncelleme aldım. Android cihazlarda model farklılıkları olduğu için telefondaki sorunların çözülmesi güncellemelerle 5-6 ayı bulabiliyor. iOS cihazda maksimum 1-2 ay :) .
Fazlada kasmamak lazım, şuan bana göre piyasanın açık ara önde işletim sistemi ve telefonu iPhone'dir.
Android açık kaynak kodlu olduğu için birçok kişiye ekmek kapısı, geliştirme fırsatı açmıştır. O ayrı mesele...