-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
bugün lenovo one key recovery kullanmak zorunda kaldım. Bunun sonucunda Windows 8.1 pro değil de 8.1 single language geldi. Ben tekrardan PRO ya geçmek istiyorum fakat benden bir lisans anahtarı istiyor. Bu yüzden RW-read&write utility ile bir ürün anahtarı buldum fakat Windows bu kodun çalışmadığını söylüyor. ne yapabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Daha önce cd ile mi yüklemiştiniz windows 8.1 pro sürümünü ?
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eğer satın aldığınızda varsa recovery yapınca single language sürümü gelmemesi gerekiyor muhtemelen sonradan aldıgınız yer yükleme yapmış,netten donanımınıza uygun windows 8.1 pro sürümünü indirip cd ye ve ya usb ye boot edip bastan yükleme yaparsanız temiz kurulum olur,yükseltme de yapa bilirsiniz ancak çalışan bir serial key gerekli sisteminiz için
1 kişi bu mesajı beğendi.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bjlkl adlı üyeden alıntı
keyleri bulabileceğim yer varmı acaba hocam? ya da bu konuda servis yardımcı olur mu yoksa ille de geçerli bir serial mı bulmalıyım.
bu single lang sürümü bizim ftpden veri aktarmamızı ya da ftp den bilgisayara dosya kaydetmemizi vs. engeller mi ya da apache server falan kurulumu yaparken
Hocam eğer cihazınız orjinal windows 8.1 pro lisanslı ise servis yardımcı olur
Cihazı görüp kontrol etmek gerekiyor, dediğiniz programları denemedim ancak framework ve sql yuklemelerinde bana ciddi sorun olmuştu single language sürümü size cihazınızın orjinal lisansının hangi sürüm olduğunu öğrenin ona göre yardımcı olurum hocam