-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben resimleri falan sildim sadece yetmedi bi ton şeyi düzelttim tonla virüs programına falan tarattım oyle düzeldi kolay gelsin simdiden insallah tekte düzelir
Ek Olarak: ben resimleri falan sildim sadece yetmedi bi ton şeyi düzelttim tonla virüs programına falan tarattım oyle düzeldi kolay gelsin simdiden insallah tekte düzelir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kamu Çalışanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
wp-content ,config.php hariç tüm dosyaları yenilememe rağmen düzelme yok.. uğraşmaya devam.. :(
Ek Olarak: Tüm dosyalar değiştirildi, eklenti dosyaları yenilendi, wp-content iki ayrı virüs programıyla taratılıp tekrar atıldı, temanın header dosyasında zararlı kodlara rastlandı ve onlar temizlendi. kullanılmayan tema eklentiler silindi.
Ama hala düzelme yok. Tavsiyelere açığım.
Ek Olarak: Sorun çözüldü gibi şu an google'dan haber bekliyoruz. yardımcı olan, tavsiye veren herkese teşekkürler..
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genelde warez içerik ve nerden geldiği belli olmayan eklenti ve temalardan kaynaklanıyor bu olaylar.
sizin için söylemiyorum bilmediğim için fakat wordpress kullanıcıları internetten her buldukları temayı veya eklentiyi denemeye kalkıyorlar sonuç yine kendileri zararlı çıkıyor. Geçmiş olsun size de ayrıca kullandığınız firma çok önemli, şahsen ben istesem dahi virüs atamıyorum ftp ye saniyesinde siliniyor otomatik.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Harbi merak ediyorum, bir siteye nasıl virüs bulaştırabiliyorsunuz?