lostyazilim
tr.link

Oturduğunuz yerden asgari ücret kazanın!

23 Mesajlar 3.317 Okunma
acebozum
tr.link

Gokhaan Gokhaan Jr Art Director Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Jr Art Director
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 28 / 54
  • Ticaret 1, (%100)

D3M1R adlı üyeden alıntı

o kadar donanımlı bi eleman var mı acaba? ben bunları biliyorum beni işe alın diyen adam zaten güzel bir yerde çalışıyodur ve ve ve bunları biliyorum diyen adam sadece adlarını duymuştur bence. :)

Hocam her pozisyon için ayrı nitelik yazılmış bütün hepsine sahip olmanıza gerek yok.
Örnek veriyorum linkten

Ağ yönetim uzmanı olmak için cisco sertifikası istiyor ki bu alanda cisco sertifikan yoksa zaten işin de yok. Diğer niteliklerin hepsi birbiriyle bağlantılı yani 3 yıllık deneyimin olsa 3 alanda da gösterebilirsin burda çalıştım diye ağ yönetimi pozisyonunda çalışan adam Backbone Switch lede çalışmıştır yük dengeleyiciylede.

Yani adamlar bi pozisyon için hepi topu 3 yıl deneyim ve cisco sertifikası istiyor çok şey değil devlet kurumu ve maaşı için.

elektronikssl
webimgo

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Gerçekten diyorum ciddi manada cahillikte tavan yapmış adamlar. Yahu donanımdan yazılıma, kamera sistemlerinden bilgi işleme, web tasarımdan grafik tasarıma, telesekreterlikten muhasebeye kadar tüm bu bölümleri okuyup bitirmiş ve tercihen 5 yıl deneyim sahibi ayrıca bu 8-10 bölümde uzman olacak tek 1 kişi arıyorlar!!!! Pes! vallahi pes!

Simurg Simurg Yazılım Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1109
  • Beğeniler 169 / 168
  • Ticaret 19, (%100)

yok onlar ayrı ayrı

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği