-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Adana
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selam arkadaşlar,
1-2 yıldır aklımda olan aradığın ürün için ilan verme sitesini hayata geçirdim ama ilan girme ve kullanıcı çekme konusunda sıkıntı yaşıyorum.
Fake ilan girip siteyi çöple doldurmak da mantıklı gelmiyor. Ürün veya hizmet arayanların ilan girmesini nasıl sağlayacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Ayrıca site ile ilgili yorumlarınız varsa memnun olurum.
Site adresi:
elindevarmi.com
Şimdiden teşekkürler
Aradığını internette bulamıyorsan ve "Elinde Var Mı?" diye bağırmak istiyorsan elindevarmi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
tv ye ilan vermeden çok zor ama illaki böyle ilan sitesiyle uğraşıyorsan yaşadığın yerle ilgili daha küçük çaplı bişey aç.
Örneğin kırşehir desin. Özel ders,boya badana gibi küçük ilanlarla yerel olarak gelişebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Adana
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tesekkurler arkadaslar URL ile ilgili kismi kontrol edecegim, muhtemelen adreslemede dikkat etmedigim icin boyle kalmis.
Arama kismina da bakarim.
Reklam olayina gelince TV reklami da versem sitede 3-5000 ilana ulasmadan bunu yapmak parayi cope atmak olur. Oncelikle ilan sayisini arttirmam gerek.
Aradığını internette bulamıyorsan ve "Elinde Var Mı?" diye bağırmak istiyorsan elindevarmi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seo çalışması ile orantılı olarak reklam vermelisin.Sosyal medyayı da bunlarla beraber kullandıgın takdirde tv ye gerek kalmaz.