ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal de adsense'yi 2010-2013 yılları arası istediğin temayla alabilirdin lakin yıl 2014-2016 arası adsense alımları çok zorlaştı nedeni çok fazla aktif üyeleri var.
Ve adsenseyi alınca hemen kazançlarım düştü diye de konu açacağını tahmin ediyorum.
Bir türlü çözemedim tbm oranları 0.01'de.
Bu ara da istediği kadar kullanılsın temanız google uyumlu olmadık tan sonra bir hiç..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Sitesi
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adsense youtube için zaten mevcut benım 5 senedir onun üzerinden başvurdum bakalım hayırlısı ne olacak
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsense heralde turkiyede almasi biraz zor ben su bir ay icerisinde 3 tane adsense aldim bunlarin sadece tek 1 site ozgun makale yazdirdim aldim diyer iki sitede hicbir yazi yoktu sadece radyolar ekli olan siteden adsense aldim adsense birazda sans isi bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Sitesi
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
katılıyorum tamamen şanş ama bakalım 2 gün oldu her an cevap gelebilir. takip de edemiyoruz durumu edebilsek
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar teknik servis
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba canburada isterseniz adsense hesabıma sitenizi ekleyebilirim ve 200TL eşiği beklemeden ödemenizi aylık yada 2 ayda bir alabilirsiniz ben hesabımla ilgilenemediğimden 200 eşiğini 2 3 ayda geçiyorum 1 kaç arkadaş bulursak aylık düzenli olarak eşik beklemeden ödeme alırız bende hesaplara hangi site ne kadar kazandıysa 21inde hemen havale geçerim şu an sitenize reklamları eklerseniz haziranın 21inde ödeme yapabilirim bu ay ödemem geliyor ve hesabımda biriken 100TLyi geçti hazirandada 200ü geçer adsense bekleyenler 1TL bile kazansa ödemelerini alabilirler.
Not: Site raporlarında hangi site ne kadar kazandı görünüyor onun için sıkıntı yok ödemeleri raporlar ile yapıyorum herşey şeffaf watsapp var istediğinizde site kazancınızı sorabilirsiniz.
(Son olarak %10 komisyon alıyorum (10TLye 1TL) (100TLye 10TL gibi.)
Ödemeler düzenli yapılmaktadır hesap güvenilir ve sürekli ödeme alan hesaptır oranları yüksektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
baştaki kutucukları 8 tane değil de 5 tane yaparsanız tasarım açısından daha iyi olur gibi geliyor.
Ek Olarak: Hocam bir de site yarı Türkçe yarı İngilizce gibi. Menüler Türkçe içerik de ise Türke İngilizce karışık. Makaleler de özgün değilmiş, bot ile çekilmiş, red cevabına hazırlıklı olmak da fayda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Sitesi
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam şuan sabahtan berı tasarım değişiyor gördüklerin demo içerikler normalde komple türkçe tasarım bittiğinde demo içerikler kaldırılacak gece 11 12 gibi biter büyük ihtimal
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamlayıp öyle başvurmanızda fayda var, incelemeden yetiştirirsiniz belki de.