-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tartisiyoruz.net alan adını aldım. Benim aklımdaki proje alt alan adı olarak proje oluşturmak.
Daha açıklamak gerekirse
istediği bir alt alan adını aldığında örneğin
alan adına oluşturulmuş tartışma platformları kategori olarak sıralanıp kullanıcılara yayılması sağlanacaktır.
siyaset.tartisiyoruz.net tarzında aldığında içerisine forum istiyorsa forum kurulumu normal bir site istiyorsa istediği tarza bir site eğer hizmetlerden yararlanmak istemiyorsa kendisine alan adını teslim ettikten sonra yıllık olarak ücretlendirme tarzında bir proje olacaktır.
Sizin fikrinizi almak istediklerim ise şunlardır.
Tutar mı tutmaz mı?
Daha değişik bir fikir olarak kullanılabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
iki tane madde üzerinden tartışma yapabilirsin. Örneğin Eskişehirspor mu Bursaspor mu dersin. Hangisini seçerse onu beğenirler altına yorum yazarlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam kendiniz alt alan adlarına bölüp farklı kategorilere çalışma yapsanız belki tutar da doğru anladıysam bahsettiğiniz şeyin tutması zor.
Kim niye gelip sizden o alt alan adını kiralasın/satın alsın. Gider iyi kötü kendisine uygun bir domain bulup satın alır diye düşünüyorum. siyasettartisiyoruz.net doludur ama az yaratıcılıkla boş bir varyasyon bulur alır gibi geldi bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bilmiyorum hocam anladığım kadarıyla sozlukspot mantığıyla çalışacak bir site. Fakat sözlükspot'un tutma sebebi sözlük sitesi yazmanın zor olması ve hazır sözlük temalarının/şablonlarının falan zor bulunması. Siz de böyle bir önemli değer sunarsanız tutabilir. Fakat tartışma siteleri genelde forum tarzı oluyor ve zilyon tane ücretsiz/ücretli forum yazılımı var. Bu açıdan düşünün. Moralinizi bozmak için eleştirmiyorum, bir emek verilecek mantıklı bir proje olsun ki emeğiniz boşa gitmesin diye yazıyorum bunları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Soru cevap scripti yüklemek mantıklı olabilir, güncel konuları ele alır fikir alışverişi yaparsın. Başka bir şey olmaz gibi bence. Bu da zor tutar zaten. Kalite, uğraş ister bu tarz işler bir de çevre.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence o domainle forum sitesi de kurulabilir...