-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site Adresi:
www.mavimagaza.net
İstenilen Fiyat: Sadece 200 TL (Normal fiyatı 999 TL)
Sitenin Kategoisi: Her Çeşit Ürün Mevcuttur
Satışa Hosting Dahilmi?: 2016 yılı için fiyatı ödenmiştir. (yıllık 149 TL)
Banlı Olduğu Sponsor: YOK
Banlı Olduğu Arama Motoru: YOK
Hosting Sonradan Değişim Mümkün Mü: Hayır
Satma Nedeni: Mesleğimden dolayı zaman bulamıyorum.
Ek Notlar: Sitede binlerce ürün mevcuttur ve her kategori için kâr oranları farklıdır.Online Magaza'nın (
www.onlinemagaza.com) Standart Paketidir. Şu an birtakım reklam çalışmalarına ihtiyaç vardır. Normalde paket içeriğinde olmayan Facebook, İnstagram ve Twitter gibi sosyal medyalarda hesap açılmış, logo çalışması yapılmış ve birkaç backlink çalışması yapılmıştır. Her şeyiyle hazır bir sitedir. Herhangi bir konuda ek bir ödemesi yoktur.(Hosting hariç). Almayı düşünenler PM ile iletişime geçebilirler.
"Bilgi güçtür"
mavimagaza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Tedarikçi firmaya yıllık ücret var mı? Hosting bedeli ne kadar? Kendi hostumuza taşıyabiliyor muyuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hosting bedeli yıllık 400 TL dir ve 2016 icin odenmistir. Tedarikci firmaya ödeme tek seferliktir ve zaten bu ödeme yapılmıştır. Hosting taşıma malesef mümkün değildir.
"Bilgi güçtür"
mavimagaza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Anladığım kadarıyla onlinemagaza.com un incir gibi bir sistemi üzerinden çalışıyor. Bu sistem kaydı da devredilebiliyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yönetici / Bilişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Online mağazanın hangi paketi sitenizde mevcut ? Ayrıca online mağaza kendi sitesinde aşağıdaki ibare var bu yıllık hosting içinmi barındırma ve hizmet bedeli 149 TL dir. Biraz detaylandırır mısın ?
kurulum ücreti tek sefer ödenir, sonraki yıllar için yıllık 149 TL (Kdv dahil) barındırma ve hizmet bedeli ödeyerek mağaza sahiplerimiz hizmet almaya devam edebilmektedirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
omertarik96 adlı üyeden alıntı
Anladığım kadarıyla onlinemagaza.com un incir gibi bir sistemi üzerinden çalışıyor. Bu sistem kaydı da devredilebiliyor mu?
onlinemagaza.com sistemi incir gibi değil. başkalarını sisteme dahil etmek size birşey kazandırmaz. incir gibi insanların hayalleriyle oynayıp parasını alıp kendi ağacınızı kurmazsınız. siz sadece kendi mağazanızla ilgilenir ve ona odaklanırsınız
Ek Olarak:
Beyaban adlı üyeden alıntı
Online mağazanın hangi paketi sitenizde mevcut ? Ayrıca online mağaza kendi sitesinde aşağıdaki ibare var bu yıllık hosting içinmi barındırma ve hizmet bedeli 149 TL dir. Biraz detaylandırır mısın ?
kurulum ücreti tek sefer ödenir, sonraki yıllar için yıllık 149 TL (Kdv dahil) barındırma ve hizmet bedeli ödeyerek mağaza sahiplerimiz hizmet almaya devam edebilmektedirler.
Teşekkür ederim ilginiz için. Konuyu degiştiriyorum sizin söylediğiniz şekilde. ben aldığımda 400 tl olduğu için öyle yazmıştım. Benim paket 2. olan ayrıca.zaten özellikleri onlinemagaza.com sitesinde mevcut
"Bilgi güçtür"
mavimagaza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
2. derken tam olarak ordaki özellikleri yazarmısınız yada suanda ki fiyatlara göre hangi paket ayrıca magaza devri yapılıyormu ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Su an Standart paket olarak gecen 999 TL tutarındaki paket özelliklerini tasımaktadır. logo ve sosyal medya hesapları benim tarafımdan yapılmıstır. Magaza devrinin yapılmasını önleyen bir durum yok. ben yönetici panelini size devredicem siz mail ve sifreyi degişince kontrol sizde olacak zaten.sonra sosyal medya hesaplarini da aynı sekilde size devredicem
"Bilgi güçtür"
mavimagaza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad