-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Konu tamamen bilgi alma amaçlı olup başlıkta belirtilen rakam ütopik bir rakamdır. Resim, video vb. formatların olmadığı forum tarzı bir sitenin anlık olarak 100 bin kullanıcıyı kasmadan, rahat rahat kaldırabilecek bir serverı nereden ve ortalama ne kadara alabiliriz? Bu sitenin korumasını nasıl sağlayabiliriz ve bu koruma işlemleri için neler yapmalı, neler satın almalıyız? Satın alacağımız koruma işlemlerinin bize minimum bütçesi ne olacaktır? Bu konu sadece bana özel değil eminim başka arkadaşların işine de yarayacaktır. Cevap veren, vakit ayıran herkese şimdiden teşekkürler.
fdursun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hocam anlık 100 bini yakala bütün masraflar bana ait sadece sen benim bir tane 728*90 ve 300*250 bannerimi yayınla yeter :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Üstteki arkadaş, 32 gb ramin yeteceğini sanmıyorum anlık 100 bin diyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Anlık 100 Bin kullanıcıya ulaştığında düşünebilirsin bunu ütopik bir şeye ütopik bir şey lazım.
Veri merkezleri yada o / bu firma bunu sağlamaz, sağlayamazda kolay kolay. Facebook Google boş yere kendi veri merkezlerini inşa etmiyorlar devasa boyutta. 100 Bin anlık kullanıcıya kendi merkezini kurar kendin barındırırsın bunu kimseye emanet edecek kadar bilgisizce hareket etmezsin.
Bu arada limitsiz diyipte vermiyorlar bilmiyorum haftalık 10 TB rahat harcıyorum, ayda 50 TB'a yakın ve bir sorun yaşamıyorum İngiltere lokasyonda özellikle, şuan almanya kullanıyorum ondada sıkıntı yok. O devir eskide kaldı artık Türkiye bile veriyor sınırsız.
1 kişi bu mesajı beğendi.