lostyazilim
tr.link

Moto x’in ekranı kırılmaz olacak!

2 Mesajlar 554 Okunma
lstbozum
tr.link

fyurdakulblog fyurdakulblog Codlio Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 444
  • Beğeniler 98 / 48
  • Ticaret 12, (%100)
Moto X’in bu yıl çıkacak modeli olacak olan Moto X (2016) çarpıcı bir özellikle geliyor. Cihaz, Droid Turbo 2’de kullanılan Shattershield isimli ekran ile gelecek.

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Droid Turbo 2’nin Shattershield isimli ekranı, kırılması çok zor olan ve bir çok testten başarıyla geçmiş bir ekrandı. Motorola bu başarılı ekrana bu kez, yeni Moto X cihazında yer verme kararı aldı. Görselleri sızdırılan cihazda tahminlere göre ön kamerayla birlikte bir adet flaş yer alacak. Bunun yanında ekranın altında bir adet kare şeklinde parmak izi okuyucusu bulunuyor.

moto x

Şu an ki bir çok amiral gemisi telefonda görmeye alışık olduğumuz Snapdragon 820 işlemciyle gelecek olan cihazda, 3/4 GB RAM, OIS destekli 13 Megapiksel kamera, 2600 mAh batarya bulunacak. 5.5 inç ekranla gelecek olan cihaz, 5.2 mm kalınlığı ile bir hayli dikkat çekiyor.

Utku Can Barut / Technosfer

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
snapdragon 820 eskidi artık daha telefonlar kullanmadan 830 çıktı ki 820 nin 2 katı daha hızlı, daha fazla çekirdek daha ez güç tüketimi ve daha fazla özellik sunuyor ben bu yıl telefon alacaktım duyunca vazgeçtim, 810 ile 820 arasında muazzam fark yok fakat 830 bambaşka

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al