ustat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Arkadaşlar pinsiz adsense hesabım vardı. Eski ev adresini kaydetmişim hesabı açarken, ev farklı şehirde ben farklı şehirdeyim. Pin şimdi oraya gidecek, o evde de tanıdık yok şimdi ne yapacağım ? Yeni evime pin nasıl isteyeceğim ? Adres değişikliğ yaptım ama pin'in gönderileceği adres eski adres olarak kaldı ? Ya da adsense'e nasıl mail atabilirim ? Yardım lütfen :/
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok basit kardeşim. Adsense panelinden adres değişikliği yapabiliyorsun. Yeni adres belirtebilirsin. Bazı şeyleri çok iyi hatırlamıyorum ama yeni adresi tanımladıktan sonra belli bir süre sonra tekrar isteyebilirsin. Böylelikle 3. defa sonunda gelmezse kimliğini tarayıp yollarsan adsensen açılır. Sen yeter ki yeni adresi tanımla. Bu adrese yeni pin iste. Süre dolduğunda tekrar pin iste. Yoksa o beyaz zarf kolay kolay gelmiyor. Bir arkadaşa istemiştik. Toplam 3 defa. Aradan 1 sene geçti pin kodu gelmedi :)
ustat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hahaha :D deme be abi. Kötü olmuş o Yeni adres tanımladım inşallah gelir zaten adsense'i zar zor aldık bi de bu durum yaktı valla çıramızı.
RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer, PHP, CSS, HTML
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1. pini istedikten 3-4 hafta sonra 2.pin isteği açılıyor onda yeni adresinize gelir.