-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Sitelerin yine hacklenmiş. Bu akıllı hacker açıklarını kapat yazana kadar açığı söylemiyor mu :) ftp deki dosyaların hepsini indirip virüs taraması yaptır, muhtemelen shell atmışlardır.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Shell atip hackerlenmistir acik benim sitemde iki gun once hackerlendi hackerlese ne elde ederki iki uc saat sonra tekrar yuklersin siteni yola devam tabiki yuklerken tum dosyalari sil tekrar yedekte olan dosyalari yukle .Bu benim hackleme olayi ikinci sefer oldu daha once bir yil once yapmislardi pkk nin resmini koymus siteye sonucta hicbirsey elde edemez bos yere vaktini kaybeder . Siteye atmis oldugu dosyada asam.php isminde sifreli bir dosya
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
olası nedenleri yazayım tek tek inceleyin az hack yapmadım
Şifrenizi güçlü bişe yapan qwerty gibi şifreler brute forcede anında gidiyor
bilgisayarınızın cpu ram kullanımını bakın yüksek ise virüs vardır combofix ile taratın pcnizi çözüm olmazsa format atmayı deneyin xss-css rfı-lfı-sql gibi açıkları taratın sitenizde tarama yapmasını bilmiyorsanız acunetix denen programla açıkları taratabilirsiniz. shell sitenizin sayfalarına iyice bakın örneğin 404.php sayfasına shell yüklenmiş olabilir.
http://muslumbaser.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim önce bilgisayarında zararlı yazılım olmadığına emin ol istersen direkt sunucuya suç bindirme..
Belkide bilgisayarından ftp şifreni aşırıp index basıyolardır..
Beni dinlersen bilgisayarında başlangıçta çalışan uygulamaları bir kontrol et..
Ve günecel bir antivirüs kur.. :D
BT1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
1** 1**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Serverini değiş aynı ip deki diğer sitelerden birine shell atıp sitelerine girmiş olabilir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hacker olarak kendini tanıttığı kişi wordpress olarak siteyi alması mantiksiz server ulaşarak orada config çekerek sitelerine ulaşıp index basiyordur.
Serverini değiştir admin panelleri sifrelerini ayrı ayrı yap aynı olmasın bilgisayarında rat veya keylogger olabilir malware programlari ile bilgisayarını baştan sona tarat.